Αφρικανός ποδοσφαιριστής ευχαριστεί on camera σύζυγο και ερωμένη (Vid)
Πρόσωπο της 21ης αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος της Νοτίου Αφρικής ήταν ο 22χρονος Γκάνεζος επιθετικός Μοχάμεντ Ανάς.
Στις καθιερωμένες δηλώσεις του προς τον δημοσιογράφο υπέπεσε σε μια «γκέλα» καθώς ευχαρίστησε τη γυναίκα του και την ερωμένη του.
«Ευχαριστώ τη γυναίκα μου και την ερωμένη μου», είπε αρχικά μέχρι να καταλάβει το λάθος του, να ξεσπάσει σε «νευρικό γέλιο» και να προσπαθεί να συμμαζέψει, τα ασυμμάζευτα.
«Εννοώ τη γυναίκα μου. Λυπάμαι που το λέω, συγγνώμη, τη γυναίκα μου. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Σε αγαπώ τόσο πολύ από την καρδιά μου», υποστήριξε ο Μοχάμεντ Ανάς.
Για την ιστορία η Αjax Cape Town και η Free State Stars αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 και ο Μοχάμεντ Ανάς να πετυχαίνει και τα δύο γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας.
Αυτοκίνητο παρέσυρε τροχονόμο της ομάδας «ΚΟΜΒΟΣ» στα Σπάτα
22:45
Αντέχει στην πίεση των Γερμανών η Εθνική: Ισόπαλο χωρίς γκολ το ημίχρονο στην Τούμπα
22:35
Καθεστώς καραντίνας στη Σιβηρία μετά τον θάνατο εργαζόμενης σε ινστιτούτο αντιμετώπισης της πανώλης
22:23
Τζόκερ: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω ένα εκατομμύριο ευρώ
22:13