ΣΠΟΡ

Ο Μπαλοτέλι άργησε δύο λεπτά να μπει στο ματς

Ο Μπαλοτέλι άργησε δύο λεπτά να μπει στο ματς
REUTERS/Stephane Mahe

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τον Ιταλό ποδοσφαιριστή να εμπλέκεται σε τρελά γεγονότα. Το τελευταίο «κατόρθωμά» του μπορεί να μην αποτελεί το κορυφαίο όμως σίγουρα αξίζει να αναφερθεί. Ο διεθνής επιθετικός της Νις, έκλεψε την παράσταση για άλλη μια φορά και κατάφερε να βρίσκεται στο επίκεντρο των media.

Στον αγώνα της Νις με την Ναντ ο Ιταλός μπήκε στο γήπεδο δύο λεπτά αργοπορημένος, αφήνοντας την ομάδα του να ξεκινήσει τον αγώνα με... δέκα παίκτες. Ο λόγος; Τα παπούτσια του ήταν πολύ σφιχτά!!!

Ο 26χρονος παίκτης ζήτησε βοήθεια ένα φροντιστή της ομάδας ώστε να δέσει τα κορδόνια του τη στιγμή που οι δέκα συμπαίκτες του βρίσκονταν ήδη στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάριο Μπαλοτέλι κερδίζει το ενδιαφέρον για ασυνήθιστους μη αγωνιστικούς λόγους. Ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτυ σε έναν αγώνα της αγγλικής ομάδας είχε μπερδευτεί σχετικά με το πως να φορέσει το φανελάκι προθέρμανσης και χρειάστηκε τη βοήθεια ενός από τους ανθρώπους που βρίσκονταν στον πάγκο προκειμένου να τα καταφέρει.

Πάντως ο Μάριο Μπαλοτέλι αν και έχει ήδη τρεις κόκκινες κάρτες φέτος, έχει καταφέρει να πετύχει ήδη δέκα γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ