ΣΠΟΡ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Στόχος μας η κορυφή παντού» (vid)

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Στόχος μας η κορυφή παντού» (vid)
Κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις για τον Παναθηναϊκό Superfoods θέλει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ

Συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό στην Βιτόρια έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά τη μεγάλη νίκη με τη Μπασκόνια, που δίνει τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό Superfoods να διεκδικήσει και την 4η θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα play offs της Euroleague.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που ακολούθησε την ομάδα στη Βιτόρια, ήταν ξεκάθαρος μιλώντας στην κάμερα της VTV ότι στόχος του Παναθηναϊκού Superfoods είναι η κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει η ομάδα και εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει πολλά χρόνια στο σύλλογο ο Τσάβι Πασκουάλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

-Η γνώμη σας για αυτή τη νέα εποχή της Ευρωλίγκα;
«Είναι φανταστική, έχουμε δώσει 28 παιχνίδια ως τώρα, παίζουν όλοι με όλους και είναι μια ωραία εμπειρία».

-Αυτή τη χρονιά ο Παναθηναϊκός, προσέλαβε ως προπονητή τον Τσάβι Πασκουάλ κι έχει βελτιωθεί στην Ευρωλίγκα...
«Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ένας πολύ γνωστός προπονητής, είναι πάρα-πάρα πολύ καλός. Ήταν στη Μπαρτσελόνα αρκετά χρόνια και ελπίζουμε να είναι και στον Παναθηναϊκό αρκετά χρόνια».

-Η γνώμη σας για τη Βιτόρια;
«Έχετε πάρα πολύ ωραίο φαγητό, σε όλη τη χώρα των Βάσκων. Είναι πολύ ωραία εδώ».

-Πέρσι οι καλύτεροι παίκτες της Μπασκόνια ήταν οι Μπουρούσης και Τζέιμς. Φέτος είναι ο Λάρκιν. Θα τον πάρετε κι αυτόν στον Παναθηναϊκό;
«Δεν το γνωρίζω, αυτά είναι θέματα του προπονητή. Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει».

4085966


(Από κοντά είδε τη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods στη Βιτόρια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)

-Η γνώμη σας για τη δική σας ομάδα;
«Μέχρι τώρα δεν έχουμε κακή χρονιά. Το σημερινό παιχνίδι ήταν σαν μεγάλος τελικός για εμάς. Θα δούμε τι θα γίνει».

-Την επόμενη χρονιά η Ευρωλίγκα είναι πιθανό να έχει περισσότερες ομάδες, θα είναι καλύτερα;
«Ο κύριος Μπερτομέου έκανε λόγο για 18 ή και 20 ομάδες, ο Παναθηναϊκός πάντα πίστευε πως αυτό είναι καλό. Θα δούμε πως πάνε τα πράγματα».

-Ο στόχος του Παναθηναϊκού φέτος είναι να βρεθεί στο Final-4 της Κωνσταντινούπολης;
«Στόχος του Παναθηναϊκού κάθε χρόνο είναι να κερδίζει τα πάντα. Άρα δεν έχουμε στόχο μόνο να πάμε στο Final-4, αλλά να είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης».

Δείτε τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, φιλάθλων του Παναθηναϊκού Superfoods που ακολούθησαν την ομάδα στη Βιτόρια, όπως και του Γιάννη Μπουρούση στα αποδυτήρια, αλλά και τη συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών.

(Πηγή: You Tube / VTV Gasteiz)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ