ΣΠΟΡ

Euroleague: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Λοτζέσκι

Euroleague: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Λοτζέσκι
Τυχερός ο Ματ Λοτζέσκι, γλίτωσε τη ρήξη αχίλλειου τένοντα EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ο Ματ Λοτζέσκι καθώς οι εξετάσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη Euroleague έδειξαν ότι γλίτωσε τη ρήξη του αχίλλειου τένοντα και υποφέρει μόνο από τενοντίτιδα!

Δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης και σε ένα μπάσιμο που επιχείρησε ο Ματ Λοτζέσκι στο καλάθι της Ρεάλ Μαδρίτης, σωριάστηκε στο έδαφος με φανερό πρόβλημα χαμηλά στο αριστερό του πόδι. Ήταν η στιγμή που στο ΣΕΦ πάγωσαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.

4086858


("Πάγωσε" το ΣΕΦ με τον Λοτζέσκι να κείτεται στο παρκέ - Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Ο Αμερικανός φόργουορντ μεταφέρθηκε στα χέρια εκτός παρκέ και πήγε απ ευθείας στα αποδυτήρια καιστη συνέχεια στο νοσοκομείο για να κάνει μαγνητική. Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα, στον οποίο είχε και ενοχλήσεις τις προηγούμενες ημέρες. Μάλιστα εάν είχε υποστεί ρήξη, η απουσία του θα άγγιζε τους 10 μήνες!

4086875


(Αγραβάνης και Μιλουτίνοφ μεταφέρουν εκτός παρκέ τον Λοτζέσκι - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)

Όμως οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν τελικά ότι το πρόβλημα δεν ήταν τόσο σοβαρό, όσο φοβήθηκαν όλοι: ο Λοτζέσκι υπέστη ρήξη υποκνημιδίου τένοντα και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τέσσερις εβδομάδες. Η είδηση σκόρπισε χαμόγελα στους φίλους του μπάσκετ. Και κυρίως στον ίδιο τον παίκτη, που έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: "κάποιος με πρόσεχε απόψε. Είμαι πολύ πολύ τυχερός άνθρωπος".

Ο Λοτζέσκι θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στα play offs που ξεκινούν μετά το Πάσχα (18 Απριλίου, επομένως να πρόλαβει κάποιο από τα παιχνίδια). Κυρίως όμως δεν θα στοιχίσει στον 33χρονο παίκτη την καριέρα του, καθώς ένας τόσο σοβαρός τραυματισμός, όσο μία ρήξη, ίσως σήμαινε και το τέλος της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ