ΣΠΟΡ

Όταν ο Μέσι ήταν «μικρός μάγος» στην Μπαρτσελόνα (vid)

Όταν ο Μέσι ήταν «μικρός μάγος» στην Μπαρτσελόνα (vid)
Βίντεο με το 15χρονο Λίονελ Μέσι στις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα Reuters / Juan Medina

Την ώρα που όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης ασχολείται με την τιμωρία 4 αγωνιστικών του Λίονελ Μέσι από την εθνική ομάδα, η Μπαρτσελόνα στάθηκε στο πλευρό του θυμίζοντας σε όλους ποιος είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου.

Δημοσίευσε στο επίσημο κανάλι της ένα βίντεο με τον Λιονέλ Μέσι στις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα να κάνει τα πρώτα του μαγικά κόλπα. Το υλικό αυτό βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας και οι μπλαουγκράνα αποδεικνύουν έμπρακτα πόσο πολύ θέλουν να τον κρατήσουν στις τάξεις του συλλόγου με ένα νέο συμβόλαιο. Απολαύστε το "μικρό μάγο".

(Πηγή: You Tube / FC Barcelona)

Παράλληλα εξέδωσε και ανακοίνωση με την οποία υπερασπίζεται το Μέσι: "Η Μπαρτσελόνα εκφράζει την έκπληξη και την αγανάκτησή της αναφορικά με την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA, η οποία τιμώρησε με τέσσερις αγωνιστικές τον Λιονέλ Μέσι.

Η οικογένεια της Μπαρτσελόνα θεωρεί ότι αυτή η απόφαση είναι άδικη για τον ποδοσφαιριστή της Αργεντινής κι εντελώς δυσανάλογη της συμπεριφοράς του. Είναι βέβαιο ότι τασσόμαστε υπέρ του Λέο, επειδή ξέρουμε ότι έχει υποδειγματική συμπεριφορά τόσο εντός, όσο κι εκτός γηπέδων".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ