ΣΠΟΡ

Euroleague: Τέλος τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός Superfoods-ΤΣΣΚΑ Μ.

Euroleague: Τέλος τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός Superfoods-ΤΣΣΚΑ Μ.
Κατάμεστο το κλειστό του ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός Superfoods-ΤΣΣΚΑ Μ. EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Στον πρώτο από τους δύο τελικούς του Παναθηναϊκού Superfoods με την ΤΣΣΚΑ Μ.,  για το πλεονέκτημα έδρας στα play offs της Euroleague, θα έχει δίπλα του τον κόσμο του καθώς εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια. Η Euroleague ετοίμασε και ένα αφιέρωμα στο καλάθι του Πρίντεζη το 2012 στην Πόλη, που έδωσε τον τίτλο στον Ολυμπιακό, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση των ερυθρόλευκων με την Εφές.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού Superfoods εξαφάνισε τα εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μ. (21.45), που μπορεί να κρίνει το πλεονέκτημα έδρας και την 4η θέση σε συνδυασμό με τους αγώνες της Φενέρ (στη Μαδρίτη) και της Μπασκόνια (στη Γαλατά). Οι "πράσινοι" με νίκη στην έδρα τους (όπου έχουν χάσει μόνον από τον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα της περιόδου) θα είναι ακόμη πιο κοντά στην 4η θέση.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο πλαίσιο της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague (31/3, 21.45).

Η πίστη, η αγάπη και η αφοσίωση των φιλάθλων μας προς την ομάδα αποδείχθηκε εμπράκτως για μία ακόμη φορά και έτσι η ΚΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει.

Τέλος, με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods προς τους φιλάθλους της, έχοντας ως μοναδικό στόχο την αποφυγή ταλαιπωρίας τους, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας."

Αφιέρωμα στο "πεταχτάρι" του Πρίντεζη

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται σε λίγες ώρες (20.00) στην Τουρκία με την Εφές κυνηγώντας τη νίκη, που μπορεί να του διατηρήσει τις ελπίδες για την 2η θέση (σε περίπτωση ήττας της ΤΣΣΚΑ την Παρασκευή). Με αφορμή τον αγώνα, η Euroleague ετοίμασε ένα αφιέρωμα στο περίφημο "πεταχτάρι" του Γιώργου Πρίντεζη το 2012, που έδωσε στον Ολυμπιακό τη νίκη επί της Ρωσικής ομάδας και το τρόπαιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ