ΣΠΟΡ

Το «ευχαριστώ» του Νίκου Γκάλη για το Hall of Fame

Το «ευχαριστώ» του Νίκου Γκάλη για το Hall of Fame
EUROKINISSI/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Με ένα μήνυμα στο Facebook ο Νίκος Γκάλης λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ στα άτομα που του στάθηκαν σε όλη την πορεία της καριέρας του και αναφέρει ότι ήταν παιδικό του όνειρο να ενταχθεί στο Hall of Fame, που τον επέλεξε το NBA.

Συνοδεύοντας το ποστ του με μια φωτογραφία από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, όπου κράτησε την Ολυμπιακή Φλόγα, γράφει:

Το να ανήκω στην “Αίθουσα της Δόξας” του Μπάσκετ είναι ύψιστη τιμή. Το να βρίσκομαι στις καρδιές του κόσμου είναι η μεγαλύτερη χαρά. Ευχαριστώ όλους αυτούς που βρέθηκαν στο πλάι μου στο ταξίδι της καριέρας μου και τους νιώθω δίπλα μου μέχρι και σήμερα. Η ένταξή μου στο Hall of Fame αποτελεί ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η αγάπη του κόσμου είναι η πραγματικότητα που μοιάζει με όνειρο.

Μαζί με τον Γκάλη θα μπουν στο Hall of Fame ο Tracy McGrady, ο προπονητής του Πανεπιστημίου Kansas Bill Self, η Rebecca Lobo (μία από τις κορυφαίες μπασκετμπολίστριες όλων των εποχών), η προπονήτρια Muffet McGraw, o coach Λυκείων Robert Hughes, o πρώην παίκτης και ιδιοκτήτης των Harlem Globetrotters Mannie Jackson, o Tom Jernstedt (ο άνθρωπος που δημιούργησε τα Final 4 του NCAA), ο Jerry Krause, ο άνθρωπος που έφτιαξε τη δυναστεία των Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν και o George McGinnis (θρύλος του ABA και πρώην παίκτης του ΝΒΑ.

Σημειώνεται πως η τελετή θα γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου του 2017 στην Μασσαχουσέτη, έδρα του Μουσείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ