ΣΠΟΡ

Βόλεϊ: Στον «αέρα» ο τελικός του Ολυμπιακού λόγω Ερντογάν (vid)

Βόλεϊ: Στον «αέρα» ο τελικός του Ολυμπιακού λόγω Ερντογάν (vid)
Εμπλοκή λόγω Τουρκικού δημοψηφίσματος με τον Ευρωπαϊκό τελικό του Ολυμπιακού στο βόλεϊ γυναικών EUROKINISSI SPORTS

Το δημοψήφισμα του Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία ίσως φέρει αλλαγή στον 2ο τελικό του Ολυμπιακού με την Προύσα στην Τουρκία για το CEV Challenge Cup στο γυναικείο βόλεϊ.

Την ώρα που ο Ολυμπιακός είναι ακόμη στο ταξίδι της επιστροφής από τη Σιβηρία (αναμένεται στην Αθήνα απόψε στις 21.45), μετά την ιστορική πρόκριση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στον τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Challenge Cup, στον "αέρα" είναι η ημερομηνία διεξαγωγής του διπλού τελικού με την Τουρκική Προύσα.

4096174


(Το βράδυ επιστρέφουν από τη Σιβηρία οι ερυθρόλευκες - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)

Οι ημερομηνίες του διπλού τελικού είχαν οριστεί εξ αρχής από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τη Μεγάλη Τετάρτη (12/4) στου Ρέντη και την Κυριακή του Πάσχα (16/4) στην Τουρκία. Μάλιστα ήδη έχουν γίνει γνωστα και τα δίδυμα των διαιτητών (Χουσεΐνοβιτς-Βοσνία / Έντχολμ-Σουηδία στον α τελικό και Χέκφορντ-Αγγλία / Βικτορίνι-Σλοβακία στη ρεβάνς).

4095693


(Άγνωστο εάν το δημοψήφισμα στην Τουρκία επηρρεάσει το 2ο τελικό του Ολυμπιακού με την Προύσα - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)

Όμως την ημέρα της ρεβάνς είναι προγραμματισμένο το μεγάλο δημοψήφισμα του Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία και ουδείς μπορεί να διαβεβαιώσει ότι μπορεί να γίνει κανονικά το ματς. Είναι πιθανό η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να αλλάξει ημερομηνία. Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση.

Οι "χρυσοί πόντοι" και η πρόκριση

Ο Ολυμπιακός δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο You Tube και τους τελευταίους 2 πόντους από το "χρυσό σετ" και τη νίκη με 15-13 των ερυθρόλευκων κοριτσιών, που τους έδωσε την πρόκριση για πρώτη φορά σε τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης (και 3η για Ελληνική γυναικεία ομάδα μετά τους δύο χαμένους τελικούς -2000 και 2009- του Παναθηναϊκού).

(Πηγή: You Tube / Olympiacos SFP)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ