ΣΠΟΡ

Euroleague: MVP Μαρτίου ο Κρίς Σίνγκλετον (vid)

Euroleague: MVP Μαρτίου ο Κρίς Σίνγκλετον (vid)
MVP Μαρτίου ο Κρις Σίνγκλετον του Παναθηναϊκού Superfoods EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ

Η Euroleague επιβράβευσε την προσπάθεια του Παναθηναϊκού Superfoods το Μάρτιο και την αναρρίχηση του στην 4η θέση, επιλέγοντας τον Κρις Σίνγκλετον κορυφαίο παίκτη του μήνα Μαρτίου.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ των "πρασίνων" ήταν ασφαλώς ο καταλύτης των εμφανίσεων του "Εξάστερου" με 15.2 πόντους, 6.2 ριμπάουντ, 1.3 κοψίματα και 18 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης κατά μέσο όρο το Μάρτιο. Οι αριθμοί του είναι εντυπωσιακοί και συννοδεύονται από εξαιρετικά ποσοστά σε δίποντα (56.3%), τρίποντα (44%) και βολές (81.5%).

4078656


(Προσπάθεια του Σίνγκλετον ανάμεσα στους Αγιόν (ν.14) και Ράντολφ της Ρεάλ Μαδρίτης - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)

Το βραβείο στον Σίνγκλετον είναι το πρώτο για παίκτη του Παναθηναϊκού Superfoods μετά από 5 χρόνια: το 2012 ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν ο τελευταίος "πράσινος", κάνοντας μάλιστα back to back τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οδηγώντας την ομάδα στο τελευταίο της Final Four.

Ραμούνας Σισκάουσκας (Απρίλιος 2007) και Μάικ Μπατίστ (Νοέμβριος 2006) είναι οι άλλοι δύο παίκτες του "τριφυλλιού", που έχουν πάρει αντίστοιχο βραβείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ