ΣΠΟΡ

Δ. Γιαννακόπουλος: «Όλοι μαζί για τη Μάνα του Λόχου»

Δ. Γιαννακόπουλος: «Όλοι μαζί για τη Μάνα του Λόχου»

Με γραπτή του δήλωση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επισημοποίησε τις προθέσεις του για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό με στόχο την αναγέννηση του συλλόγου.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ παρουσιάστηκε ενωτικός και ξεκαθάρισε το αρχικό πλάνο των ενεργειών του για τη «Μάνα του Λόχου».

Επίσης, ανακοίνωσε τα ονόματα που θα αποτελέσουν την ομάδα εργασίας (σ.σ. Γιώργος Ελμαλής, Ηλίας Κατσογιάννης και Στέφανος Αυγουλέας), έθεσε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την παράδοση των απαιτούμενων στοιχείων από πλευράς της νυν διοίκησης, ενώ τοποθετήθηκε και για το γηπεδικό δίνοντας τον πρώτο λόγο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Όπως είχα δηλώσει προ ημερών, η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος και η Παναθηναϊκή μου συνείδηση, με οδήγησαν στην απόφαση να ξεκινήσω μια σειρά ενεργειών ώστε ο Σύλλογος να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται σήμερα.

Έχω ήδη γνωστοποιήσει επίσημα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού Α.Ο. μέσω επιστολής, την επιθυμία μου να στηρίξω μία νέα διοίκηση με ανθρώπους που εμπιστεύομαι, με στόχο την εξυγίανση του Συλλόγου και την επιστροφή του στην κορυφή.

Στην επιστολή έχω ζητήσει τα πλήρη στοιχεία για τα οικονομικά του Συλλόγου όχι μόνο για την τρέχουσα περίοδο αλλά και τα συνολικά χρέη προς Δημόσιο και ιδιώτες, καθώς και τις ρυθμίσεις αυτών. Ζητήθηκε επίσης μεταξύ άλλων η έκθεση της Deloitte, οι φάκελοι για το γηπεδικό και τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, τυχόν συμβάσεις με ιδιώτες για την εκμετάλλευση ακαδημιών ή τμημάτων υποδομών του Συλλόγου μας αλλά και τυχόν αντίστοιχες συμβάσεις εσόδων.

Η ομάδα εργασίας αποτελείται από τους κκ. Γιώργο Ελμαλή, Ηλία Κατσογιάννη και Στέφανο Αυγουλέα, οι οποίοι έχουν την απόλυτη εμπιστοσύνη μου και αφού λάβουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, θα προχωρήσουν στην αξιολόγηση της κατάστασης του Συλλόγου.

Έχει ζητηθεί τα στοιχεία να δοθούν στην Ομάδα Εργασίας άμεσα και σε κάθε περίπτωση όχι μετά το τέλος Απριλίου, ώστε τον Μάιο να έχει ολοκληρωθεί η μελέτη τους και τον Ιούνιο να είμαστε έτοιμοι για τις διαδικασίες αλλαγής διοίκησης και ταυτόχρονα να ενημερώσουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, για το πλάνο εξυγίανσης, και τους αγωνιστικούς στόχους της νέας σεζόν».

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ