ΣΠΟΡ

NBA: Θέση στα play offs εξασφάλισαν οι Μπακς του Αντετοκούνμπο (vid)

NBA: Θέση στα play offs εξασφάλισαν οι Μπακς του Αντετοκούνμπο (vid)
Στα play offs οι "καυτοί" Μπακς του Αντετοκούνμπο Instagram / @bucks

Ο στόχος της σεζόν για τους Μιλγουόκι Μπακς επιτεύχθηκε. Νίκησαν στην Φιλαδέλφεια με 90-82 και εξασφάλισαν θέση στα play offs του NBA. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ένα ακόμη double double στη σεζόν.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν και πάλι ο κινητήριος μοχλός για τα "ελάφια", που παρότι προηγήθηκαν στην αρχή του ματς, βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο. Καθοριστικό ήταν το γ δεκάλεπτο και το σερί των Μπακς με 15-2, που γύρισε το ματς και έκτοτε δεν βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

bucks76ers


(Σούπερ Αντετοκούνμπο με τους 76ers - Πηγή: Instagram / @bucks)

Για τον Αντετοκούνμπο ήταν το 31ο double double στη σεζόν: σε 40 λεπτά σημείωσε 20 πόντους (7/15 2π., 0/3 3π., 6/11 β.), μάζεψε 10 ριμπ. και είχε 6 ασσ., 3 κλ. και 2 κοψ.

Ο Greek Freak μάλιστα αποθεώθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού από την "Ελληνική κερκίδα" στη Φιλαδέλφεια και υποσχέθηκε ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για τον αντίπαλό της στα play offs.

Οι Μπακς είναι ακόμη στην 6η θέση, πίσω από την Ατλάντα και εφόσον καταφέρουν να παραμείνουν εκεί ή να ανεβούν 5οι θα αντιμετωπίσουν το Τορόντο ή την Γουάσινγκτον, που μονομαχούν για τις θέσεις 3-4.

Το Μιλγούοκι θα υποδεχθεί τη Σάρλοτ ξημερώματα Μ.Τρίτης (03.00) και θα κλείσει το πρόγραμμα του στο Μπόστον Γκάρντεν ξημερώματα της Μ. Πέμπτης (03.00) με τηλεοπτική μετάδοση από τον COSMOTE TV.

2017 03 30T023936Z 843585613 NOCID RTRMADP 3 NBA MILWAUKEE BUCKS AT BOSTON CELTICS


(Στο θρυλικό Μπόστον Γκάρντεν το φινάλε της κανονικής περιόδου για τον Αντετοκούνμπο και τους Μπακς - Πηγή: Reuters / Winslow Townson-USA TODAY Sports)

Τελευταία φορά οι Μπακς έπαιξαν σε play offs τη δεύτερη σεζόν του Αντετοκούνμπο στην ομάδα (2014-15) χάνοντας από τους Μπουλς με 4-2. Και τότε είχαν τερματίσει στην 6η θέση και δεν είχαν στο ρόστερ το ρούκι Τζαμπάρι Πάρκερ με σοβαρό τραυματισμό (όπως και εφέτος).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ