ΣΠΟΡ

Κρυφές κάμερες στην ΕΠΟ και στην Εθνική ομάδα στον Άγιο Κοσμά!

Κρυφές κάμερες στην ΕΠΟ και στην Εθνική ομάδα στον Άγιο Κοσμά!
Κρυφές κάμερες και στην Εθνική ομάδα EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ

Απίστευτες αποκαλύψεις φέρνει στο φως της δημοσιότητας το πόρισμα ελέγχου που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ αλλά και τις γηπεδικές εγκαταστάσεις της εθνικής ομάδας στον Άγιο Κοσμά. Κρυφές κάμερες και μηχανήματα καταγραφής υπήρχαν εκτός από τα γραφεία της Ομοσπονδίας και στο προπονητήριο των διεθνών!

Η Επιτροπή εξομάλυνσης της ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες από την έρευνα, που έκανε ανεξάρτητη ιδιωτική εταιρεία, με ευθείες βολές προν την προηγούμενη διοίκηση της Ομοσπονδίας. Αρχικά είχε αποκαλυφθεί το παράνομο κύκλωμα καταγραφής στην ΕΠΟ και τα γραφεία στο Πάρκο Γουδή, όπου παρακολουθούσαν υπάλλήλους αλλά και τα μέλη της ΚΕΔ (κεντρική επιτροπή διαιτησίας).

4079172


(Κρυφές κάμερες και παρακολούθηση των πάντων στην ΕΠΟ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Ο συμπληρωματικός έλεγχος όμως έφερε στο φως και σύστημα καταγραφής (με δυνατότητα αποστολής δεδομένων και μέσω διαδικτύου) ακόμη και στο προπονητήριο της Εθνικής ομάδας του Αγίου Κοσμά! Όπως αναφέρεται στο πόρισμα (στο οποίο υπάρχουν και φωτογραφίες) οι κάμερες και τα μικρόφωνα ήταν κρυμμένα ακόμη και στο σύστημα πυρασφάλειας και κατέγραφαν προπονητές και παίκτες, ακόμη και μέσω τηλεφώνου.

4083650


(Παρακολουθούσαν κρυφά τους διεθνείς και τους προπονητές στον Άγιο Κοσμά - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)

Σε ότι αφορά τα ευρήματα από τα γραφεία της ΕΠΟ, είχε γίνει ολόκληρη κατασκευή στο πάτωμα με κρυφή θύρα, όπου υπήρχε το καταγραφικό μηχάνημα. Μάλιστα στον αρχικό έλεγχο, οι άνθρωποι της εταιρείας δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στο χώρο, καθώς υπήρχε κλειδωμένη πόρτα με συνδυασμό, που δε γνώριζε κανείς, μετά την αποχώρηση των στελεχών της προηγούμενης διοίκησης.

3938800


(Στον εισαγγελέα το πόρισμα ελέγχου στα γραφεία της ΕΠΟ και τον Άγιο Κοσμά - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ICON IMAGES)

Η υπόθεση έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις και αναμένεται τώρα να δούμε εάν θα καταφέρει η Δικαιοσύνη να ανακαλύψει εκείνους που έστησαν όλο αυτό το κύκλωμα παράνομης παρακολούθησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ