ΣΠΟΡ

NBA: Έτοιμος για τα Play Offs ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (vid)

NBA: Έτοιμος για τα Play Offs ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (vid)
Πανέτοιμος για τις μάχες με το Τορόντο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο Reuters / Jeff Hanisch-USA TODAY Sports

Η αντίστροφη μέτρηση για τα play offs του NBA άρχισε. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς δηλώνουν έτοιμοι για τις αναμετρήσεις με τους Τορόντο Ράπτορς.

Τα "ελάφια" ετοίμασαν ένα σπέσιαλ βίντεο για την πορεία που τους έφερε και πάλι στα play offs Μετά από δύο χρόνια (το 2015 είχαν αποκλειστεί στον α γύρο από τους Μπουλς με 4-2). Σε αυτό υπάρχουν όλες οι μεγάλες τους βραδιές και βέβαια οι μεγάλες φάσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που ήταν αναμφίβολα ο MVP της ομάδας. Τα λόγια του στο τέλος του βίντεο ενδεικτικά της αποφασιστικότητας της ομάδας.

2016 11 26T021334Z 1045874450 NOCID RTRMADP 3 NBA TORONTO RAPTORS AT MILWAUKEE BUCKS


(Το Τορόντο με μειονέκτημα έδρας θα αντιμετωπίσουν οι Μπακς του Αντετοκούνμπο - Πηγή: Reuters / Jeff Hanisch-USA TODAY Sports)

"Είμαι χαρούμενος για τους συμπαίκτες μου και για την πόλη του Μιλγουόκι. Θα είμαστε έτοιμοι για τη δουλειά" λέει απόλυτα συνειδητοποιημένος για τις προσδοκίες των φιλάθλων ο Giannis.

Μάλιστα οι Μπακς κυκλοφόρησαν και νέα φανέλλα για τα πλέι-οφ με μήνυμα προς όλους: "να φοβάστε τα ελάφια".

Η αρχή της σειράς των αγώνων με τους Ράπτορς θα γίνει στο Τορόντο (έχουν το πλεονέκτημα έδρας) λίγο μετά την Ανάσταση, στις 00.30 του Σαββάτου και θα έχουν τη δυνατότητα να την απολάυσουν οι φίλαθλοι μέσω του Cosmote TV.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ