ΣΠΟΡ

NBA: Γιάννης Αντετοκούνμπο και ... μαγειρίτσα! (vid)

NBA: Γιάννης Αντετοκούνμπο και ... μαγειρίτσα! (vid)
Αρχίζουν τα playoffs του NBA κόντρα στο Τόροντο οι Μιλγουόκι Μπακς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο Reuters / Benny Sieu-USA TODAY Sports

Μυθικό post από τους Μιλγουόκι Μπακς για τον πρώτο αγώνα της ομάδας στο Τορόντο για τα playoffs του NBA. Συνδύασαν την Ανάσταση, το Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη μαγειρίτσα (!). Λίγο μετά ήρθε και το ορεκτικό με τις καλύτερες στιγμές του Giannis από την regular season.

Η ώρα έναρξης (00.30) του πρώτου αγώνα των Μπακς στο Τορόντο με τους Ράπτορς, έδωσε τη δυνατότητα στους χειριστές των λογαριασμών του συλλόγου στα social media για ένα ακόμη ευρηματικό ποστάρισμα. Απλά κάλεσαν τους Έλληνες φιλάθλους μετά την Ανάσταση να φάνε την παραδοσιακή μαγειρίτσα και να απολαύσουν το Γιάννη Αντετοκούνμπο.

2016 12 13T015134Z 2100549179 NOCID RTRMADP 3 NBA MILWAUKEE BUCKS AT TORONTO RAPTORS


(Προσπάθεια του Βαλανσιούνας των Ράπτορς με τον Αντετοκούνμπο - Πηγή: Reuters / Dan Hamilton-USA TODAY Sports)

antetokounmpokai mageiritsa


(Πηγή: Facebook)

Καλό ορεκτικό πάντως είναι και το 4λεπτο βίντεο που ετοίμασαν οι Μπακς με τις κορυφαίες στιγμές του Giannis στην regular season του NBA.

Άλλωστε χωρίς τον Greek Freak στα καλύτερα του, τα "ελάφια" μάλλον δεν έχουν τύχη απέναντι στους "δεινόσαυρους", που τους έχουν πάρει τον αέρα δύο σεζόν τώρα (μόλις 1 νίκη σε 8 ματς για τους Μπακς).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ