ΣΠΟΡ

Champions League: Μάχη για είσοδο στα ημιτελικά

Champions League: Μάχη για είσοδο στα ημιτελικά
Reuters/Michael Dalder

Δύο εισιτήρια για την ημιτελική φάση του Champions League ψάχνουν κάτοχο στα σημερινά παιχνίδια.  Λέστερ-Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Μαδρίτης-Μπάγερν Μονάχου  κονταροχτυπιούνται με φαβορί τις δύο ισπανικές ομάδες που κέρδισαν στους πρώτους αγώνες. 

Ο προπονητής της Ρεάλ Ζινεντίν Ζιντάν, παρά τη νίκη της ομάδας του, δεν επαναπαύεται και θεωρεί οτι οι παίκτες του θα πρέπει να δείξουν την ανάλογη σοβαρότητα όπως έκαναν και στο πρώτο παιχνίδι. Ο Γάλλος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τον Γκάρεθ Μπέιλ, τον Βαράν και τον Πέπε.

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής της Μπάγερν, Κάρλο Αντσελότι, ξεκαθάρισε ότι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να πραγματοποιήσουν εξαιρετική εμφάνιση προκειμένου να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ μέσα στη Μαδρίτη. Εκτός θα είναι ο Χάβι Μαρτίνεθ καθώς είναι τιμωρημένος ενώ αμφίβολη είναι προς το παρόν η συμμετοχή των Χούμελς και Μπόατενγκ.

Reuters Michael Dalder Livepic 3

Πηγή: Reuters/Michael Dalder Livepic

Reuters Michaela Rehle Livepic

Πηγή: Reuters Michaela/ Rehle Livepic

Πιθανές συνθέσεις:

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Νάτσο, Ράμος, Μαρσέλο, Κρόος, Κασεμίρο, Μόντριτς, Ίσκο, Μπενζεμά, Ρονάλντο.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Αλόνσο, Αλάμπα, Μπερνάτ, Βιδάλ, Τιάγκο, Ρόμπεν, Ριμπερί, Λεβαντόφσκι, Μίλερ.

Η Λέστερ για το θαύμα

Στον άλλο αγώνα της βραδιάς η Ατλέτικο Μαδρίτης θα φιλoξενηθεί στο King Power Stadium, όπου και θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε προετοιμάζεται για ένα κλειστό παιχνίδι όπως έκανε αντίστοιχα και στο πρώτο ματς με την αγγλική ομάδα. Από την μεριά του ο τεχνικός του αγγλικού συλλόγου σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες υποστήριξε οτι η Λέστερ δεν έχει να χάσει κάτι, καθώς ήδη η φετινή της ευρωπαϊκή πορεία έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Οι παίκτες του Κρεγκ Σέξπιρ θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν όποια ευκαιρία τους εμφανιστεί στο παιχνίδι ώστε να κερδίσουν μια θέση στα ημιτελικά. Απών για τους Άγγλους θα είναι ο Χουτ καθώς είναι τιμωρημένος, ενω αμφίβολοι είναι οι Μόργκαν και Σλιμανί λόγω μικροτραυματισμών.

Reuters Javier Barbancho Livepic copy

Πηγή: Reuters/Javier Barbancho Livepic

Reuters Sergio Perez Livepic

Πηγή: Reuters/Sergio Perez Livepic

Πιθανές συνθέσεις:

Λέστερ: Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν, Μπεναλουάν, Φουχς, Μαχρέζ, Εντιντί, Ντρινκγουότερ, Ολμπράιτον, Οκαζάκι, Βάρντι

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χουανφράν, Σάβιτς, Γοδίν, Φιλίπε Λουίς, Καράσκο, Σαούλ, Γκάμπι, Κόκε, Γκριεζμάν, Γκαμεϊρό

ΔΗΜΟΦΙΛΗ