ΣΠΟΡ

El Clasico: Αντίστροφη μέτρηση στην Μαδρίτη, χωρίς Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα (vid)

El Clasico: Αντίστροφη μέτρηση στην Μαδρίτη, χωρίς Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα (vid)
Όλα έτοιμα για το ντέρμπυ Ρεάλ Μ.-Μπαρτσελόνα Getty Images / Alex Caparros

Μετά τα παιχνίδια των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων, το "Clasico" Ρεάλ Μ.-Μπαρτσελόνα την Κυριακή συγκεντρώνει όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Οριστικά χωρίς το Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα στην Μαδρίτη, κανονικά προπονήθηκε ο Μπέιλ.

Στο Μπερναμπέου την Κυριακή η Μπαρτσελόνα θα παίξει τις τελευταίες της ελπίδες για τον τίτλο στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Με 3 βαθμούς διαφορά από την Ρεάλ Μαδρίτης (75-72) και τους πρωτοπόρους να έχουν ένα ματς λιγότερο με την Θέλτα (είχε αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας), οι μπλαουγκράνα θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη, που θα τους δίνει και πλεονέκτημα στην ισοβαθμία μετά το 1-1 στην Βαρκελώνη.

GettyImages 627367404 clasico2


(Στη σέντρα και πάλι Ρεάλ Μ. και Μπαρτσελόνα - Πηγή: Getty Images / David Ramos)

Και οι δύο ομάδες μπαίνουν στον ρυθμό του αγώνα με μικρά promo video για το "ντέρμπυ των ντέρμπυ" στον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Μέσα ο Μπέιλ, έξω ο Νεϊμάρ

Στην προπόνηση της Ρεάλ σήμερα το πρώι πήρε κανονικά μέρος ο Γκάρεθ Μπέιλ, που ήταν αμφίβολος λόγω τραυματισμού και την απουσία του από τη ρεβάνς με την Μπάγερν, δίνοντας ένα ακόμη όπλο στα χέρια του Ζινεντίν Ζιντάν.

Αντίθετα η Επιτροπή Εφέσεων της Ισπανικής Ομοσπονδίας δεν έκανε δεκτό το αίτημα να μειωθεί η ποινή του Νεϊμάρ από 3 σε 2 αγωνιστικές και οριστικά ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα απουσιάσει από το Clasico της Κυριακής. Οι άνθρωποι της επιτροπής υποστήριξαν ότι η Μπάρτσα δεν κατέθεσε καν αίτημα μέχρι τις 15.00 (που ήταν το χρονικό όριο), ενώ οι μπλαουγκράνα αντέτειναν, ότι είχαν αποστείλει τα έγγραφα από τις 13.00. Η Μπαρτσελόνα θα προσφύγει στο TAD (Ευρωπαϊκό διαιτητικό δικαστήριο) για την συγκεκριμένη απόφαση, προκειμένου να πετύχει την αναβολή της.

"Μαγεία Μέσι" και "εφαρμογή" για το Clasico

Πλησιάζοντας στη σέντρα όλο και περισσότερα βίντεο θα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε ρίχνοντας τα "βαριά όπλα" στην "μάχη του Διαδικτύου" καλώντας τους φιλάθλους να επιλέξουν το καλύτερο γκολ του Λιονέλ Μέσι σε ντέρμπυ με την Ρεάλ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Οι Μαδριλένοι από την πλευρά τους ετοίμασαν ειδική "εφαρμογή-application" για το ντέρμπυ, στο οποίο οι φίλαθλοι θα μπορούν να ενημερώνονται αυτές τις δύο ημέρες για οτιδήποτε αφορά τον αγώνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ