ΣΠΟΡ

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Δεν τα παρατάω!

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Δεν τα παρατάω!
Υπόσχεση επιστροφής στα γήπεδα από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς Reuters / Andrew Yates Livepic

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι θα παλέψει για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση έστειλε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μέσω του λογαριασμού του στο Instagram: "δεν είναι επιλογή το να τα παρατήσω" τόνισε με έμφαση.

Ο τραυματισμός του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στους συνδέσμους του γονάτου του αποδείχθηκε τελικά πολύ σοβαρός. 'Αλλος 35χρονος με ρήξη συνδέσμων μάλλον θα έβαζε τέλος στην καριέρα του, αφού δεν αναμένεται να ξαναπατήσει χορτάρι πριν το 2018. Όχι όμως και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Για αυτό άλλωστε θα ταξιδέψει (με τη συνεργασία και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) στην Αμερική για να τον αναλάβει ο κορυφαίος ίσως ορθοπεδικός του κόσμου σε τραυματισμούς αθλητών στο γόνατο.

2017 04 20T204651Z 135722811 MT1ACI14781779 RTRMADP 3 SOCCER EUROPA MUN ADL


(Αποφασισμένος να επιστρέψει στα γήπεδα είναι ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς - Πηγή: Action Images via Reuters / Jason Cairnduff Livepic)

Ο Ίμπρα είναι τόσο πεισμωμένος και αποφασισμένος να επιστρέψει στο χορτάρι και το φανέρωσε με το μήνυμα του στο Instagram, με φόντο τα γυμνασμένα πόδια του: "Πρώτα απ' όλα, σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και την αγάπη σας. Δεν είναι νέο το ότι τραυματίστηκα και ότι θα απουσιάσω για λίγο από το ποδόσφαιρο. Θα το περάσω αυτό όπως όλα τ' άλλα και θα επιστρέψω πιο δυνατός. Μέχρι τώρα, έπαιζα μπάλα με το ένα πόδι, οπότε δεν θα είναι πρόβλημα.

https://www.instagram.com/p/p

Ένα πράγμα είναι σίγουρο, εγώ θα αποφασίσω πότε είναι η ώρα να σταματήσω και τίποτα άλλο. Το να τα παρατήσω, δεν είναι επιλογή. Τα ξαναλέμε σύντομα",

ΔΗΜΟΦΙΛΗ