ΣΠΟΡ

El Clasico: Ο Μέσι τα χει 500! (vid)

El Clasico: Ο Μέσι τα χει 500! (vid)
500 γκολ συμπλήρωσε στο Clasico ο Λιονέλ Μέσι Reuters / Stringer Livepic

Η Μπαρτσελόνα ετοίμασε ένα ξεχωριστό βίντεο για το ρεκόρ του Λιονέλ Μέσι, που συμπλήρωσε 500 γκολ με τη φανέλα της στο 3-2 επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Η νίκη στο Clasico πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους οπαδούς της σε όλο τον κόσμο.

Ο Λίονελ Μέσι συμπλήρωσε τα 500 γκολ με την φανέλα της Μπαρτσελόνα, με τον πλέον ιδανικό τρόπο που θα μπορούσε να ονειρευτεί: σκοράροντας το νικητήριο τέρμα σε ντέρμπυ με την Ρεάλ μέσα στην Μαδρίτη! Ο Μέσι πλέον έχει 343 γκολ στο πρωτάθλημα, 94 γκολ στο Champions League, 43 γκολ στο Copa del Rey, 12 γκολ στο Supercopa, 5 γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και 3 στο Supercup Ευρώπης. Δίκαια έβγαλε τη φανέλα του και την έδειξε στο ποδοσφαιρικό κοινό του πλανήτη.

2017 04 23T205027Z 135982227 MT1ACI14784222 RTRMADP 3 SOCCER SPAIN REA FCB


(Στην αγκαλιά του Αντρέ Γκόμεζ ο Μέσι - Πηγή: Reuters / Stringer Livepic)

Η Μπαρτσελόνα του ετοίμασε ένα βίντεο αφιέρωμα για να τιμήσει το μοναδικό αυτό επίτευγμα.

Τρελλό πανηγύρι για το διπλό

Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος (παρότι η Ρεάλ έχει ένα ματς λιγότερο) καθώς θα έχει πλέον το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

Στα αποδυτήρια έβγαλαν μια πανηγυρική σέλφι και ετοιμάζονται για το φινάλε στην Primera Division.

Η Μπαρτσελόνα κάλεσε τους φιλάθλους της να χρησιμοποιήσουν το hashtag #MessiDitIt και να ανεβάσουν στο Twitter τους δικούς τους πανηγυρισμούς. Ο πρώτος που έσπευσε να κάνει ανάρτηση ήταν ο μεγάλος απόντας (λόγω τιμωρίας) Νεϊμάρ.

Παράλληλα οι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα καλούνται να ψηφίσουν το καλύτερο γκολ του Μέσι από τα 500: μπαίνοντας στην σελίδα και αφού κάνουν εγγραφή, έχουν την δυνατότητα να δου τα γκολ του "μικρού μάγου" και να ψηφίσουν εκείνο που θέλουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ