ΣΠΟΡ

NBA: Το «ευχαριστώ» του Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)

NBA: Το «ευχαριστώ» του Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)
Καταπληκτική η τελευταία εμφάνιση στη σεζόν του Γιάννη Αντετοκούνμπο Reuters / Jeff Hanisch-USA TODAY Sports

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχαιρέτησε τη σεζόν 2016-2017 στο NBA με μια συγκλονιστική εμφάνιση κόντρα στο Τορόντο. Παρά την ήττα και τον αποκλεισμό από τα Playoffs, ο Αντετοκούνμπο αποθεώθηκε από τον κοσμο του Μιλγουόκι. Ο Έλληνας άσσος ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε την τελευταία του "παράσταση" με ρεκόρ καριέρας σε αγώνα playoffs με 34 πόντους. Η προσπάθειά του ήταν συγκλονιστική, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Τζέισον Κιντ τον ξεκούρασε κάτι λιγότερο από 2 λεπτά (!).

2017 04 28T011041Z 1905888236 NOCID RTRMADP 3 NBA PLAYOFFS TORONTO RAPTORS AT MILWAUKEE BUCKS


(Η μονομαχία του Αντετοκούνμπο (αρ) με το ΝτεΡόζαν (δ) ήταν η αποκορύφωση του 6ου αγώνα των Μπακς με τους Ράπτορς - Πηγή: Reuters / Jeff Hanisch-USA TODAY Sports)

Παρά την κούρασή του, ο Giannis βρήκε τις δυνάμεις και το κίνητρο να συνεχίσει μέχρι τέλους από τις εκδηλώσεις του κόσμου, όπως παραδέχθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του 6ου αγώνα με το Τορόντο. Για αυτό και ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο με μια ανάρτηση του.

«Καθώς έφευγα από το γήπεδο σήμερα, φίλαθλοι με ευχαριστούσαν και εκτιμώ πραγματικά τα ευγενικά λόγια σας. Ωστόσο, φίλαθλοι των Milwaukee Bucks, εσείς αξίζετε τα «ευχαριστώ»! Σας ευχαριστώ που υποστηρίξατε τους συμπαίκτες μου και μένα για ολόκληρη τη σεζόν. Δεν θα είχαμε κάνει κάτι χωρίς εσάς. Το Milwaukee έχει πραγματικά τους καλύτερους φιλάθλους στο πρωτάθλημα» ήταν τα λόγια του Greek Freak στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/p

Και οι Μπακς από την πλευρά τους ετοίμασαν ένα βίντεο για να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους τους και τους έδωσαν την υπόσχεση για καλύτερη νέα χρονιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ