Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Το Σάββατο 6 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον Βόλο.
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την απόφαση της για την έδρα του τελικού την Παρασκευή. Εξ΄ αρχής η ομάδα της Θεσσαλονίκης και ο ιδιοκτήτης της, Ιβάν Σαββίδης, είχαν εκφράσει την προτίμηση τους για την διεξαγωγή του ντέρμπι σε γήπεδο της επαρχίας.
Η ΑΕΚ ήθελε ο αγώνας να γίνει στο ΟΑΚΑ, την έδρα της, όμως ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε απορρίψει την πιθανότητα. Η Ένωση παρά την προτίμηση στο γήπεδο των Αθηνών, δήλωνε ανοιχτή σε άλλες επιλογές με μόνη προϋπόθεση να τηρηθούν όλοι οι κανόνες ασφαλείας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Στο Πανθεσσαλικό στάδιο Βόλου, το Σάββατο 6/5/2017 και ώρα 20:30, θα διεξαχθεί ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων περιόδου 2016-2017, μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ»

(Η ανακοίνωση της ΕΠΟ)
Δυνατά παιχνίδια στη Super League με αμέτρητες αγορές από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα Allwyn
10:48
Κόντρα Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη για την ενέργεια: «Ψέμα ότι έχουμε το ακριβότερο ρεύμα»
10:48
Υπουργείο Εργασίας: Καμία αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης για το 2027
10:46
Έβρος: Πλημμύρισαν 150.000 στρέμματα, τα 85.000 καλλιέργειες - «Δοκιμάζεται» η αντοχή αναχωμάτων
10:42