ΣΠΟΡ

NBA: Τα «καλύτερα» του Γιάννη Αντετοκούνμπο όλη τη χρονιά (vid)

NBA: Τα «καλύτερα» του Γιάννη Αντετοκούνμπο όλη τη χρονιά (vid)
Τα καλύτερα του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ένα βίντεο Reuters / Larry W. Smith/Pool Photo-USA TODAY Sports

Η σεζόν στο NBA ολοκληρώθηκε για το Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μιλγουόκι Μπακς. Ο Έλληνας άσσος πάντως βρέθηκε και πάλι στο γυμναστήριο των Μπακς για ένα χαλάρωμα με την μπάλα. Την ίδια ώρα ο οργανισμός του NBA επέλεξε τις 10 κορυφαίες φάσεις του Giannis όλη τη χρονιά.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πλέον ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες στον κόσμο του Αμερικανικού μπάσκετ. Παρότι οι Μιλγούόκι Μπακς δεν ανήκουν στις πιο εμπορικές ομάδες της λίγκας, ο Greek Freak "πουλάει". Δεν είναι λοιπόν παράξενο που το NBA του ετοίμασε βίντεο με τις κορυφαίες φάσεις της χρονιάς. Όπως ακριβώς κάνει με όλους τους All Star παίκτες.

2017 02 20T020704Z 1588043554 NOCID RTRMADP 3 NBA ALL STAR GAME EASTERN AT WESTERN


(Στην ελίτ του NBA πλέον ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Πηγή: Reuters / Bob Donnan-USA TODAY Sports)

Καρφώματα και κοψίματα, οι σπεσιαλιτέ του Αντετοκούνμπο κυριαρχούν στο top-10 της σεζόν. Στο νούμερο 1 όμως βρίσκεται το καθοριστικό καλάθι στην εκπνοή του αγώνα με τη Νέα Υόρκη, που έδωσε και τη νίκη στους Μπακς στην regular season.

Με τέτοια καλάθια ο Αντετοκούνμπο θα μπορέσει να αναρριχηθεί στην ελίτ των παικτών, δίπλα στον Λεμπρόν, τον Γουέστμπρουκ, τον Κάρι και τον Ντουράντ. Και θα χρειαστεί πολλή δουλειά και βελτίωση στο σουτ του. Ο Giannis δείχνει πάντως αποφασισμένος για ακόμη μεγαλύτερες πτήσεις την επόμενη σεζόν. Για αυτό και βρέθηκε πάλι στο γυμναστήριο της ομάδας, παρότι δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Αυτό που μένει τώρα είναι να έρθει στην Ελλάδα για το καθιερωμένο τουρνουά street-basket με τον αδελφό του Θανάση και βέβαια να τον απολαύσουν όλοι οι φίλαθλοι με την γαλανόλευκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ