ΣΠΟΡ

Κριστιάνο Ρονάλντο ο «βασιλιάς» του Instagram!(vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο ο «βασιλιάς» του Instagram!(vid)
Δημοφιλέστερος αθλητής στο Instagram ο Κριστιάνο Ρονάλντο Reuters / Juan Medina TPX IMAGES OF THE DAY

Μπορεί στο γήπεδο να διεκδικεί τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή μαζί με το Λίονελ Μέσι. Όμως στα social media ένας είναι ο "βασιλιάς": ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η ποδοσφαιρική Ευρώπη μιλά από την Τρίτη το βράδυ για τον εκπληκτικό Κριστιάνο Ρονάλντο, που οδηγεί την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League. Το αν θα καταφέρει να σηκώσει το τρόπαιο θα το μάθουμε στις 3 Ιουνίου στο Κάρντιφ, πιθανότατα με αντίπαλο τη Γιουβέντους.

2017 05 02T201422Z 136757662 MT1ACI14787871 RTRMADP 3 SOCCER CHAMPIONS MAD ATM


(Ο Κριστιάνο πανηγυρίζει το χατ-τρικ με την Ατλέτικο Μ. - Πηγή: Action Images via Reuters / Paul Hanna Livepic)

Όμως στο Instagram κανείς δεν μπορεί να απειλήσει τον CR7 που ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια "ακολούθούς" και οι υπόλοιποι αθλητές απλά βλέπουν την πλάτη του:

1. Κριστιάνο Ρονάλντο (@cristiano) 100 εκ.
2. Νεϊμάρ (@neymarjr) 74
3. Λίονελ Μέσι (@leomessi) 70.8
4. Χαμές Ροντρίγκεζ (@jamesrodriguez10) 30.7
5. Λεμπρόν Τζέιμς (@kingjames) 29.9
6. Γκάρεθ Μπέιλ (@garethbale11) 28.8
7. Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (@iamzlatanibrahimovic) 24.7
8. Ροναλντίνιο (@ronaldinhooficial) 22.5
9. Λουίς Σουάρες (@luissuarez9) 21.9
10.Καρίμ Μπενζεμά (@karimbenzema) 18.2

https://www.instagram.com/p/p

Η δημοφιλέστερη ανάρτηση

Θα περίμενε κανείς ότι κάποια από τις ποδοσφαιρικές στιγμές του ή τις βραβεύσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο, θα ήταν η δημοφιλέστερη φωτογραφία, από τις αναρτήσεις του Κριστιάνο. Η φωτογραφία του με την καινούργια Bugatti πριν από 2,5 μήνες έχει αγγίξει τις 4 εκατομμύρια "καρδούλες" (το αντίστοιχο του like στο Facebook) και είναι η πιο δημοφιλής φωτογραφία από όλες τις άλλες.

https://www.instagram.com/p/p

Προσοχή! Έρχεται ο νέος Ρονάλντο

Τα βίντεο που ποστάρει ο Κριστιάνο έχουν ακόμη περισσότερες "καρδούλες". Προφανώς τα πιο παλιά βίντεο του Κριστιάνο έχουν και τον μεγαλύτερο αριθμό. Κορυφαίο βίντεο είναι το "ιδιαίτερο πρωινό" που παίρνει ο Πορτογάλος σταρ στα πλαίσια του διαγωνισμού #raiseit, πριν από 4 μήνες και έχει φτάσει τις 10,77 εκατ. θετικές προτιμήσεις.

https://www.instagram.com/p/p

Υπάρχει όμως ένα βίντεο εδώ και μία εβδομάδα, που κάνει θραύση! Ο μικρός Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ σκοράρει με το στυλ του πατέρα του και εκτέλεση φάουλ σε παιδικό αγώνα και έχει προκαλέσει φρενίτιδα: 9,3 εκατ. μέσα σε 7 ημέρες!

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ