Πολεμικές τέχνες και ματωμένοι φίλαθλοι στον Τελικό Κυπέλλου (pic)
Σκηνές που δεν συνάδουν με το πνεύμα του αθλητισμού σημειώθηκαν το απόγευμα πριν από την έναρξη του τελικού κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον Βόλο.
Μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων, έγιναν στην πεζογέφυρα δίπλα από το στάδιο με τους αρνητικούς πρωταγωνιστές να μην διστάζουν να χρησιμοποιήσουν καδρόνια και τούβλα.
Ωστόσο, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία κάποιοι από τους δράστες επέδειξαν τις ικανότητες τους στις πολεμικές τέχνες.
Χαρακτηριστικό είναι το καρέ που συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός όταν ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ, όπου με κινήσεις... καράτε θέλησε να επιτεθεί στον φίλο της ΑΕΚ, ο οποίος ήταν ήδη ματωμένος και προσπαθούσε με τη βοήθεια της ζώνης του παντελονιού του να αμυνθεί.

(LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Δένδιας για «Ατζέντα 2030»: Οι Ένοπλες Δυνάμεις σύστημα άμεσης αντίδρασης στην απειλή
12:16
Σαμαρας για ρύθμιση για δανειολήπτες: Η αποκατάσταση της νομιμότητας δεν μπορεί να είναι επιλεκτική
12:10
Ξεκινά buyback μετοχών της Metlen - 600 εκατ. ευρώ έως το 2031
11:57
Οικογενειακή τραγωδία στην Βέροια: Νεκρός 60χρονος, τραυματίας η αδερφή του σε τροχαίο
11:55