Νοσοκομείο Βόλου για τα επεισόδια: Φτάνουν συνέχεια τραυματίες
«Φτάνουν συνεχώς ασθενοφόρα με τραυματίες», λόγω των επεισοδίων έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο είπαν στο CNN Greece, γιατροί από το Νοσοκομείο του Βόλου, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί.
«Όλοι οι γιατροί είμαστε σε εγρήγορση. Βρισκόμαστε σε κόκκινο συναγερμό» πρόσθεσαν οι γιατροί του νοσοκομείου Βόλου που προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματισμένους φιλάθλους των δύο ομάδων που συνεπλάκησαν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης του τελικού κυπέλλου, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.
Ωστόσο, οι γιατροί διευκρίνισαν ότι δεν έχουν εικόνα για τον ακριβή αριθμό των τραυματιών που έχουν φτάσει στο νοσοκομείο.
ΕΛΛΑΔΑ
Basketgate: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες Λιόλιος και Μαυραγάνης - Αναμένεται η απόφαση για την τύχη τους
16:51
ΕΛΛΑΔΑ
28η Οκτωβρίου: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν σε Αθήνα και Πειραιά λόγω μαθητικών παρελάσεων
16:48
ΕΛΛΑΔΑ
«Χειροπέδες» σε 19χρονο για οπλοκατοχή στα Άνω Λιόσια - Κουβαλούσε πιστόλι, φυσίγγια και μαχαίρι
16:38
ΕΛΛΑΔΑ
Basketgate: Ολοκληρώθηκε η απολογία του Μαυραγάνη - Παρέμεινε μόλις 40 λεπτά ενώπιον του ανακριτή
16:27
ΚΟΣΜΟΣ