ΣΠΟΡ

Super League: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην πρεμιέρα των Play Offs!

Super League: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην πρεμιέρα των Play Offs!
Σέντρα την Κυριακή στα Play Offs EUROKINISSI SPORTS / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ

Η Super League επικύρωσε την βαθμολογία του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και τυπικά πρωταθλητή. Στη συνέχεια διενεργήθηκε η κλήρωση των Play Offs που ξεκινούν την Κυριακή με ντέρμπυ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, μία μόλις εβδομάδα μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η διαδικασία θα ξεκινήσει την Κυριακή 14/5 και θα ολολκηρωθεί στις 31/5 (αγώνες Κυριακή και Τετάρτη).

Το ζευγάρι των δύο Δικεφάλων βγήκε δια χειρός του εκπροσώπου του Παναθηναϊκού, που τράβηξε τον κλειδάριθμο της ομάδας του (ενώ ήδη είχαν προκύψει ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος ως γηπεδούχοι), στέλνοντας τους "πράσινους" στη Νέα Σμύρνη στην πρεμιέρα των Play Offs και τον ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ σε ένα "καυτό ντέρμπυ" μετά τα όσα έγιναν στον Βόλο.

4127151


(Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Μάνος Μαυροκουκουλάκης βγάζει τον κλειδάριθμο των "πρασίνων" - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Το πρόγραμμα των Play Offs

1η αγωνιστική (14/5)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (20.30)
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός (18.15)

2η αγωνιστική (17/5)
ΑΕΚ-Πανιώνιος
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

3η αγωνιστική (21/5)
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

4η αγωνιστική (24/5)
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

5η αγωνιστική (28/5)
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος

6η αγωνιστική (31/5)
Πανιώνιος-ΑΕΚ
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Η βαθμολογία των Play Offs

1. ΠΑΟΚ 2 β.
2. Παναθηναϊκός 1
3. ΑΕΚ 0
4. Πανιώνιος 0

Απομένει να οριστούν και οι ώρες των αγώνων (εκτός της 1ης αγωνιστικής) σε συνεργασία με το συνδρομητικό κανάλι της NOVA

4127160


(Το πρόγραμμα των Play Offs - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Επικυρώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος

Νωρίτερα με ψήφους 9-3 και ένταση, επικυρώθηκε η βαθμολογία για τις θέσεις 1-5 (με την επιφύλαξη των αποφάσεων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης) και τον Ολυμπιακό τυπικά πρωταθλητή. Κατά ψήφισαν ο ΠΑΟΚ, η Κέρκυρα και η ΑΕΛ, λευκό ο Λεβαδειακός, ενώ απουσίαζαν Βέροια, Πλατανιάς και ΠΑΣ Γιάννινα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ