Ιστιοπλοΐα: Αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο Κοκκαλάνης
Επιτυχία για την ελληνική ιστιοπλοΐα με τον Βύρωνα Κοκκαλάνη να κερδίζει το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην κατηγορία RS:X. Χάλκινο μετάλλιο στους U-17 πήρε ο Τσορτανίδης.
Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε μια πρώτη και μια δεύτερη θέση στις 8 ιστιοδρομίες στον αγώνα που έγινε στην Μασσαλία και είναι ο σημαντικότερος αγώνας τις χρονιές μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Κοκκαλάνης είχε 91,50 βαθμούς ποινής σε σύνολο 108 σκαφών στην κατηγορία RS:X (ιστιοσανίδα), που τον έφεραν στο 2ο σκαλί του βάθρου.

(Τα επίσημα αποτελέσματα του αγώνα του Κοκκαλάνη)
Νικητής αναδείχθηκε ο Γάλλος Λουί Γκιαρντ με 64,50 β.π. και τρίτος ήταν ο Ιταλός Ματία Καμπόνι με 114, 50 β.π. Ο Βύρων Κοκκαλάνης πλέον προπονείται με τον Χρυσό Ολυμπιονίκη μας Νίκο Κακλαμανάκη και ανέβασαν την σχετική σέλφι στο δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα.
Στην κατηγορία U-17 ο Λεωνίδας Τσορτανίδης ανέβηκε επίσης στο βάθρο κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Στα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, οι Μάντης-Καγιαλής ήταν τελικά 5οι στο Μονακό στα 470 και οι Παπούτσογλου-Ορφανός 7οι. Επίσης ο Γιάννης Μιττάκης ήταν 8ος στα FINN.
Συνελήφθη 15χρονη για ληστεία σε βάρος δύο ανηλίκων στη Νέα Ιωνία
21:45
Eurojackpot 17/2: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 41 εκατ. ευρώ
21:37
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ: Ζελένσκι: Ο ουκρανικός λαός δεν θα με συγχωρούσε αν παρέδιδα το Ντονμπάς στη Ρωσία
21:34
Πρόεδρος Ιράν: Δεν εγκαταλείπουμε το ειρηνικό πυρηνικό πρόγραμμα αλλά δεν θέλουμε πυρηνικά όπλα
21:30