ΣΠΟΡ

Super League: Νίκη της ΑΕΚ μέσα στην Τούμπα στην πρεμιέρα των Play Offs

Super League: Νίκη της ΑΕΚ μέσα στην Τούμπα στην πρεμιέρα των Play Offs
Κερδισμένη της πρεμιέρας των Play Offs η ΑΕΚ EUROKINISSI / MOTION TEAM

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη κερδισμένη της πρεμιέρας των Play Offs της Super League, αφού έφυγε με το τρίποντο από την έδρα του ΠΑΟΚ και πέρασε πρώτη στην ειδική βαθμολογία. Εκτός από τα πρώτα 25 λεπτά, το υπόλοιπο παιχνίδι κύλησε μέσα σε ένταση και νεύρα.

Η ΑΕΚ μπήκε με φόρα στην Τούμπα και θα μπορούσε μέχρι το 17 να έχει "τελειώσει" το ματς, αφού έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Μπόρεσε όμως να σκοράρει μόνον στο 10 με τον Ντίντακ να σουτάρει μόνος του μέσα από την περιοχή απέναντι από τον Γλύκο.

4132075


(Ο Ντίντακ ανοίγει το σκορ για την ΑΕΚ - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)

Ο Έλληνας γκολκίπερ του ΠΑΟΚ κατάφερε σε τουλάχιστον 3 περιπτώσεις (κεφαλιά λόμπα του Χριστοδουλόπουλου στο 7, τετ α τετ με τον Μάνταλο στο 14 και προσπάθεια του Αραούχο με το στήθος στο 16) να αποτρέψει την μπάλα να καταλήξει στην εστία της ομάδας του.

4131898


(Ο Μάνταλος δεν μπορεί να σκοράρει για την ΑΕΚ - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)

Ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε κάπως το ματς, με τον Πέλκα να έχει την καλύτερη ευκαιρία με σουτ άουτ, αλλά σταδιακά το θέαμα παραχώρησε τη θέση του στο δυνατό παιχνίδι και τις μονομαχίες, αλλά και τα νεύρα, ανάμεσα στους παίκτες.

4131995


(Η ευκαιρία του Πέλκα - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)

Το 2ο ημίχρονο ήταν ακόμη χειρότερο ποιοτικά. Ένα σουτ του Χριστοδουλόπουλου στο 66 που έδιωξε σε κόρνερ ο Γλύκος (παρότι δόθηκε άουτ) και η κεφαλιά άουτ του Κίτσιου, μετά από άστοχη έξοδο του Ανέστη σε γέμισμα από φάουλ, ήταν οι μόνες ποδοσφαιρικές στιγμές.

4132097


(Ο Χριστοδουλόπουλος ήταν ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ στο β μέρος - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)

Αντίθετα τα νεύρα ήταν τεντωμένα, οι διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή έντονες σε ένα ντέρμπυ, που ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να είναι η μεγάλη κερδισμένη της πρεμιέρας.

Super League - Play Offs

1η αγωνιστική

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-1 (56 Μασσούρας / 38 Μπεργκ)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-1 (10 Ντίντακ)

2η αγωνιστική (17/5)

ΑΕΚ-Πανιώνιος (18.15)
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (20.30)

Η βαθμολογία

1. AEK 3 (1 αγ.)
2. ΠΑΟΚ 2 (1)
3. Παναθηναϊκός 2 (1)
4. Πανιώνιος 1 (1)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ