Έδειρε αντίπαλη παίκτρια και κινδυνεύει με διά βίου αποκλεισμό (vid)
Με δια βίου αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο κινδυνεύει η Silvija Sekacic η οποία χτύπησε την Adnu Ljubanovic σε αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των βοσνιακών ομάδων Zeljeznicar και Mladost.
Σύμφωνα με το φύλο αγώνος η Sekacic έριξε την Ljubanovic στο έδαφος και άρχισε να τη χτυπάει ασταμάτητα προτού παρέμβουν διαιτητής και υπόλοιπες παίκτριες για να προλάβουν τα χειρότερα.
Μετά τη κόκκινη κάρτα που αντίκρισε δήλωσε σε προκλητικό ύφος: «Κόκκινη κάρτα αλλά τουλάχιστον την έσπασα στο ξύλο».
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Mladost αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τι λέξεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να περιγράψεις αυτή την πράξη και να παραμείνεις ευγενικός; Αρκεί να πούμε πως αυτού του είδους η συμπεριφορά δεν έχει καμία σχέση με την κοινή λογική. Άτομα όπως η Silvija δεν ανήκουν στο ποδόσφαιρο και της αξίζει να τιμωρηθεί δια βίου».
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας χαρακτήρισε «σοβαρό αδίκημα» την πράξη της και όλα δείχνουν πως η Sekacic θα αποκλειστεί δια βίου.
Tο Ισραήλ σφυροκοπά τον Λίβανο παρά την εκεχειρία με το Ιράν – Πάνω απο 100 πλήγματα σε 10 λεπτά
17:16
Ανελέητο σφυροκόπημα του Ισραήλ στον Λίβανο: Δεκάδες νεκροί - Παιδιά εγκλωβισμένα στα συντρίμμια (pics&vids)
17:15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ CNN GREECE : «Δεν είναι το τέλος του κόσμου», «δεν ζούμε στο Μεσαίωνα»: Τι λένε έφηβοι και γονείς για το μπλόκο στα social media
17:10
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στη Βασιλίσσης Όλγας - Σε πλήρη λειτουργία ο αναβαθμισμένος άξονας (pics)
17:02