ΣΠΟΡ

Η ΕΟΚ θέλει, ο Κατσικάρης το σκέφτεται

Η ΕΟΚ θέλει, ο Κατσικάρης το σκέφτεται

Μπορεί από πολλούς η πέμπτη θέση, που κατέλαβε η εθνική ομάδα μπάσκετ, να θεωρήθηκε αποτυχία, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας επιθυμούν να παραμείνει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας ο Φώτης Κατσικάρης.

Ο 48ος τεχνικός έχει κερδίσει την εκτίμηση τόσο του προέδρου της Ομοσπονδίας όσο και της πλειοψηφίας των διεθνών με τη δουλειά και τη μεθοδικότητά του. Άλλωστε, στα δύο χρόνια που κάθεται στον πάγκο της «επίσημης αγαπημένης» έχει χάσει μόλις δύο παιχνίδια.

Στην Ομοσπονδία εκτιμούν ότι η παραμονή του Καρδιτσιώτη τεχνικού θα εξασφαλίσει την απαραίτητη ηρεμία και σταθερότητα, χαρακτηριστικά ιδιαιτέρως σημαντικά στη δύσκολη προσπάθεια που θα κάνει η εθνική τον Ιούλιο στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Παρά το γεγονός, πάντως, ότι ο Φώτης Κατσικάρης έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο (2+1 με δικαίωμα ανανέωσης από την ΕΟΚ) δεν έχει αποφασίσει αν θέλει να παραμείνει στο τιμόνι της εθνικής. Οι επικείμενες αλλαγές στο καλεντάρι της ΦΙΜΠΑ και η αλλαγή του κανονισμού που δεν του επιτρέπει να εργάζεται παράλληλα και στην Μούρθια προβληματίζουν τον Κατσικάρη, που θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις τις επόμενες εβδομάδες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ