Super League: Βαριές καμπάνες στους παίκτες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ
Ακριβά πλήρωσαν τη σύρραξη του 54ου λεπτού οι παίκτες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στο ντέρμπυ της 2ης αγωνιστικής των Play Offs της Super League. Εκτός των Κουλιμπαλί και Σακχόφ, που αποβλήθηκαν, βαριά τιμωρία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας περίμενε και τους Μπεργκ-Κρέσπο, αλλά και τον Ουάρντα για την συμπεριφορά του.
Ο Μάρκους Μπεργκ τιμωρήθηκε συνολικά με 4 αγωνιστικές (3+1 επειδή είναι αρχηγός) για αντιαθλητική συμπεριφορά (όπως γράφτηκε στο φ. αγ.), ενώ από 3 αγωνιστικές επιβλήθηκαν στους Κρέσπο (συμμετοχή στο επεισόδιο με τον Μπεργκ), Κουλιμπαλί και Σακχόφ (για τον μεταξύ τους διαπληκτισμό.
Με 3 αγωνιστικές επίσης τιμωρήθηκε και ο Ουάρντα, παρότι αποβλήθηκε με 2η κίτρινη (1 αγωνιστική), καθώς ο κύριος Κομίνης έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι μετα την αποβολή του βγήκε και έκανε άσεμνες χειρονομίες στην κερκίδα (άλλες 2 αγωνιστικές η συμπεριφορά του).
Οι ομάδες έχους το δικαίωμα να ασκήσουν έφεση.
Σε εξέλιξη οι πληρωμές από τη ΔΥΠΑ και τον e-ΕΦΚΑ - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
01:00
Άνοιξε η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις 2026 - Αναλυτικός οδηγός
00:30
Δορυφορική εικόνα δείχνει την καταστροφή στην μεγαλύτερη στον κόσμο εγκατάσταση LNG του Κατάρ
23:56
Πρώτα χτυπήματα σε ενεργειακές υποδομές του Ιράν: Αντίποινα της Τεχεράνης - «Φωτιά» στο πετρέλαιο
23:48