ΣΠΟΡ

Στην τελική ευθεία η μονομαχία Μακ Γκρέγκορ-Μεϊγουέδερ στο ρινγκ (vid)

Στην τελική ευθεία η μονομαχία Μακ Γκρέγκορ-Μεϊγουέδερ στο ρινγκ (vid)
Επιστροφή στη δράση για τον Κόνορ Μακ Γκρέγκορ Getty Images / Isaac Brekken

Λεπτομέρειες απομένουν την επισημοποίηση της μονομαχίας του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή πυγμαχίας Φλόιντ Μεϊγουέδερ και του κορυφαίου μαχητή στο MMA Κόνορ Μακ Γκρέγκορ. Ο Ιρλανδός πρωταθλητής του ΜΜΑ αποκάλυψε ότι πήρε την απαραίτητη άδεια για τον αγώνα, που περιμένει όλος ο κόσμος.

Ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ δεσμευόταν με συμβόλαιο με το UFC ώστε να μην μπορεί να αγωνίζεται εκτός του "κλουβιού". Ο ίδιος όμως αποκάλυψε ότι ήρθε σε συμφωνία με το Ντάνα Γουάιτ και πλέον μπορεί να "μετακομίσει" από τον κόσμο του MMA σε αυτόν της πυγμαχίας.

GettyImages 589037058


(Ο Μακ Γκρέγκορ αποκάλυψε στον Τύπο ότι υπέγραψε συμφωνία για να μπορέσει να αγωνιστεί με το Μεϊγουέδερ - Πηγή: Getty Images / Isaac Brekken)

"Το πρώτο μέρος της συμφωνίας έκλεισε. Απομένει τώρα η υπογραφή του Αλ Χέιμον και του πυγμάχου του τις επόμενες ημέρες" ήταν η κατάληξη της επίσημης ανακοίνωσης του 29χρονου μαχητή.

https://www.instagram.com/p/p

Ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ ζητά εδώ και πάρα πολύ καιρό έναν αγώνα με τον αήττητο πρωταθλητή μεσαίων και ελαφριών βαρών της πυγμαχίας, που έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση από το 2015. Με κάθε τρόπο προσπαθεί να προκαλέσει τον αντίπαλό του για να βρεθούν σε ένα ρινγκ αντιμέτωποι. Πλέον οι εξελίξεις τον έκαναν τόσο χαρούμενο, ώστε να ποστάρει φωτογραφία με το νεογέννητο γιο του ανάμεσα στις ζώνες που κατέχει στο MMA, λέγοντας ότι ήρθε η ώρα για τίτλους και στην πυγμαχία.

Οι πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον Μακ Γκρέγκορ να έχει πιάσει ήδη δουλειά στο γυμναστήριο ώστε να είναι πανέτοιμος για την πρόκληση του μεγάλου αγώνα.

Επιστροφή στο ρινγκ;

Από την ημέρα της απόσυρσής του από τους αγώνες, ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ απολαμβάνει μια χλιδάτη ζωή, κερδίζοντας ετησίως εκατομμύρια δολλάρια από χορηγικές συμφωνίες και εμπλουτίζοντας τη συλλογή του από ακριβά αμάξια και όμορφες γυναίκες...

Ίδρυσε τη δική του εταιρία διοργάνωσης αγώνων πυγμαχίας και πρόσφατα βρέθηκε στο Λονδίνο, στο πλευρό του προστατευόμενού του πυγμάχου Gervonta Davis, και μίλησε στους δημοσιογράφους για την πιθανότητα της πραγματοποίησης του μεγάλου αγώνα.

"Δεν παίρνω το λόγο μου πίσω και είμαι έτοιμος να του δώσω την ευκαιρία να με αντιμετωπίσει στο ρινγκ. Υπάρχει μόνον ένας λόγος για να μάχομαι πλέον και είναι για επιχειρηματικούς λόγους. Και εγώ είμαι επιχειρηματίας και θέλω να δώσω στον κόσμο το θέαμα που ζητά. Και εγώ και ο Μακ Γκρέγκορ είμαστε σπουδαίοι "μαχητές" ήταν τα λόγια του 40χρονου Αμερικανού πυγμάχου.

A 2017 05 17T185545Z 138048945 MT1ACI14794541 RTRMADP 3 BOXING SUPER FEATHERWEIGHTDAVIS WALSH


(Ο Μεϊγουέδερ (δ) δείχνει κινήσεις στον Ντέιβις - Πηγή: Action Images via Reuters / Andrew Couldridge Livepic)

Εφόσον οι δύο πλευρές ολοκληρώσουν τη συμφωνία (κυρίως εξαρτάται από το ποσό της αποζημίωσης του Μεϊγουέδερ) τότε ο αγώνας αναμένεται να αποτελέσει το κορυφαίο τηλεοπτικό και εμπορικό γεγονός όλων των εποχών, στο χώρο της πυγμαχίας και των μαχητικών αθλημάτων. Ήδη μάλιστα τοποθετείται και χρονικά η διεξαγωγή του αγώνα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ