ΣΠΟΡ

Final 6 πόλο: Αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός από το LEN Champions League

Final 6 πόλο: Αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός από το LEN Champions League
Απογοήτευση στον Ολυμπιακό για τον αποκλεισμό από τους ημιτελικούς του Final 6 του LEN Champions League EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο του και αποκλείστηκε από τον πρώτο αγώνα του Final 6 στο LEN Champions League του πόλο ανδρών. Οι ερυθρόλευκοι πλήρωσαν το κακό πρώτο ημίχρονο και τα λάθη τους στο τέλος του αγώνα με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Γιουγκ, που κέρδισε 11-8.

Η αναμέτρηση για την πρόκριση στον ημιτελικό ήταν η επανάληψη του περυσινού τελικού, αλλά στα δύο πρώτα 8λεπτα η Κροατική Γιουγκ έμοιαζε ασταμάτητη απέναντι στους αγνώριστους ερυθρόλευκους. Με ευστοχία στον παίκτη παραπάνω όχι μόνο προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά πήραν και μεγάλη διαφορά 5 τερμάτων, στο φινάλε του ημιχρόνου.

4142739


(Ο Θοδωρής Βλάχος προσπαθεί να διορθώσει την εικόνα της ομάδας του στο ημίχρονο - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα εκπληκτικό come-back με σερί 5-0 (σε ισάριθμες επιθέσεις) στο τρίτο 8λεπτο, ισοφαρίζοντας σε 7-7 με το Γενηδουνιά να βάζει 4 γκολ και να προκαλεί αναστάτωση στην Κροατική πλευρά. Όμως η άμυνα των ερυθρόλευκων έκανε και πάλι λάθη, δίνοντας τη δυνατότητα στη Γιουγκ να βάλει 3 γκολ στο δικό της τελευταίο τρίλεπτο και να τελειώσει το ματς.

4142776


(Ο Γενηδουνιάς (ν.4) προσπάθησε να γυρίσει μόνος του το ματς - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)

Ο Ολυμπιακός έβαλε μόνον ένα γκολ στην τελευταία περίοδο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια, ενώ η Γιουγκ θα παίξει στον ημιτελικό με την Ιταλική Πρό Ρέκο.

Τα 8λεπτα Γιουγκ-Ολυμπιακός: 3-1, 4-1 (7-2), 3-5 (10-7), 1-1 (11-8)

Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν: Γενηδουνιάς 4, Κολόμβος 2, Φουντούλης, Μυλωνάκης

4142734


(Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Πάβιτς δεν μπόρεσε να σταματήσει την επίθεση των Κροατών - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ