ΣΠΟΡ

Primera Div.: Οι πρώτες ώρες του Ερνέστο Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα (vid)

Primera Div.: Οι πρώτες ώρες του Ερνέστο Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα (vid)
Στη Βαρκελώνη ο Ερνέστο Βαλβέρδε Getty Images / David Ramos

Στην Βαρκελώνη βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης ο νέος τεχνικός της Μπαρτσελόνα Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός προπονητής έβγαλε τις πρώτες του φωτογραφίες με το έμβλημα του συλλόγου και αύριο Πέμπτη θα παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό και τους δημοσιογράφους από τον καταλανικό σύλλογο.

Για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα είναι κάτοικος Βαρκελώνης και την Τετάρτη έφτασε στην Καταλανική πρωτεύουσα για τις τελευταίες ετοιμασίες ενόψει της υπογραφής του συμβολαίου του.

1 GettyImages 690480626


(Η πρώτη φωτογραφία του Ερνέστο Βαλβέρδε στα γραφεία του συλλόγου - Πηγή: Getty Images / David Ramos)

Αφού πέρασε από τα γραφεία της Μπαρτσελόνα, έβγαλε τις πρώτες φωτογραφίες μπροστά στο έμβλημα του συλλόγου, στον οποίο επιστρέφει πλέον ως προπονητής, μετά τη θητεία του ως ποδοσφαιριστής των μπλαουγκράνα. "Είναι προνόμιο να είμαι εδώ, μεγάλη τύχη που με σκέφτηκε η ομάδα και μου προσέφερε αυτή τη θέση. Αντιμετωπίζω αυτή τη νέα πρόκληση με μεγάλη προσμονή, ως μια μεγάλη πρόκληση και με την πρόθεση η Μπαρτσελόνα να γίνει ακόμη μεγαλύτερη. Ακόμη πιο μεγάλη από ο,τι ήδη είναι" ήταν τα πρώτα λόγια του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η Πέμπτη είναι η μεγάλη ημέρα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε καθώς θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών (με οψιόν για ένα ακόμη) και θα μιλήσει για πρώτη φορά στους εκπροσώπους του Τύπου, αλλά θα πατήσει και το χορτάρι του Καμπ Νου.

Το επίσημο πρόγραμμα του Βαλβέρδε

Πέμπτη 1/6

12.30 Υπογραφή συμβολαίου
12.45 Επίσημη παρουσίαση στο Camp Nou
13.30 Επίσημη φωτογράφιση στο γήπεδο
14.00 Επίσημη συνέντευξη Τύπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ