ΣΠΟΡ

Primera Div.: Αυτή είναι η νέα εμφάνιση της Ρεάλ Μ. (vid)

Primera Div.: Αυτή είναι η νέα εμφάνιση της Ρεάλ Μ. (vid)
Ο Μπέιλ ποζάερι με τη νέα εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης για τη σεζόν 2017-18 Real Madrid C.F. / www.realmadrid.com

Εντυπωσιακή είναι και η νεά εμφάνιση της πρωταθλήτριας Ευρώπης και της πρωταθλήτριας Ισπανίας Ρεάλ Μαδρίτης, που παρουσιάστηκε σήμερα στο κοινό. Το γαλάζιο και το τιρκουάζ είναι τα δύο χρώματα, που δίνουν έναν ξεχωριστό τόνο τόσο στην εντός, όσο και στην εκτός έδρας φανέλα.

Η συνεργασία της Ρεάλ Μαδρίτης με την αθλητική εταιρεία, που ντύνει την ομάδα έβγαλε ένα ακόμη εντυπωσιακό αποτέλεσμα για τη "βασίλισσα". Το λευκό είναι το βασικό χρώμα της εντός έδρας εμφάνισης, με το γαλάζιο όμως έντονο, ιδιαίτερα στους ώμους και στις "τρεις γραμμές", έμβλημα της Adidas, να συμβολίζει το γαλάζιο του ουρανού της Μαδρίτης. Υπάρχει ακόμη μια μικρή στάμπα με τις ημερομηνίες 1902-2017 για τα 115 χρόνια ιστορίας του συλλόγου.

realmadrid3


(Ο Νάτσο με τις δύο εμφανίσεις της Ρεάλ Μ. - Πηγή: Twitter / Real Madrid C.F. / @realmadrid )

Το μαύρο είναι το βασικό χρώμα για την εκτός έδρας εμφάνιση, επιλογή των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης και συνυφασμένο με μεγάλες επιτυχίες της ομάδας, όπως το 8ο Ευρωπαϊκό το 2000. Το τιρκουάζ συνδυάζεται με το μαύρο και δίνει μια αίσθηση "νέον" στην εμφάνιση.

realmadrid2


(Ο Μπενζεμά με την εκτός έδρας εμφάνιση της Ρεάλ Μ. - Πηγή: Twitter / Real Madrid C.F. / @realmadrid )

Το υλικό που χρησιμοποιήθηκε φέρει περισσότερο σε εκείνο που έχουν τα μπλουζάκια πόλο, μαλακό και ευκολοφόρετο. Η τεχνολογία climacool είναι βέβαια απαραίτητη για την καλύτερη απόδοση των ποδοσφαιριστών.

Οι φίλαθλοι της Ρεάλ Μαδρίτης μπορούν να προμηθευτούν τις νέες εμφανίσεις μέχρι τις 21 Ιουνίου αποκλειστικά στα καταστήματα της Adidas και στο επίσημο store του συλλόγου, ή να τις παραγγείλουν διαδικτυακά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ