ΣΠΟΡ

Α1 μπάσκετ: Έμεινε στον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μάντζαρης

Α1 μπάσκετ: Έμεινε στον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μάντζαρης
Ο Βαγγέλης Μαντζαρης λίγα λεπτά μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΚΑΕ Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Μετά το Γιώργο Πρίντεζη ο Ολυμπιακός κράτησε και τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Μετά από συνάντηση που είχε με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο διεθνής γκαρντ συμφώνησε για 3ετές συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός ήθελε να κρατήσει τον Ελληνικό κορμό της ομάδας και για τα επόμενα χρόνια και τελικά ικανοποίησε τις απαιτήσεις (οικονομικές και αγωνιστικές) και του Μάντζαρη. Ο διεθνής παίκτης βγαίνοντας από τα γραφεία τόνισε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία.

"Ήταν επιθυμία και από τις δύο πλευρές να συνεχίσουμε μαζί. Έχω περάσει έξι χρόνια εδώ στην ομάδα του Ολυμπιακού. Θα είναι σίγουρα εννιά, μακάρι να γίνουν και περισσότερα. Οι πρόεδροι μου έδειξαν από την αρχή πως με ήθελαν στην ομάδα τους. Και εγώ ήθελα να μείνω. Η κοινή επιθυμία μας έγινε πραγματικότητα πολύ απλά.

4160074


(Ο Μάντζαρης βγαίνει για τις δηλώσεις στους δημοσιογράφους - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Η φετινή σεζόν, η "αποτυχία" μας που δεν πήραμε τίτλο, μόνο από αυτή την πλευρά, θέλουμε να αποτελέσει μία κακή παρένθεση. Του χρόνου θα συνεχίσουμε δυνατά, όπως κάθε χρόνο, έχοντας στόχο και τους τρεις τίτλους. Θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή. Για εμένα ήταν πραγματικά μία από τις πιο δύσκολες εβδομάδες της καριέρας μου, της αθλητικής μου ζωής, καθώς είχα να διαπραγματευτώ το συμβόλαιο μου. Τέλος καλό και όλα καλά. Είμαστε όλοι χαρούμενοι. Τέλειωσαν όλα τα βάσανα, συνεχίζουμε Αυτή η ανανέωση φέτος, ναι, ήταν πιο δύσκολη από εκείνη του 2014, γιατί τότε είχα συμβόλαιο, ενώ τώρα ήμουν ελεύθερος" ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Βαγγέλη Μάντζαρη.

4155691


(Συμπαίκτης με τον Παπανικολάου (αρ.) παρέμεινε ο Βαγγέλης Μάντζαρης - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας υπήρξε αντίδραση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που ήταν καυστικός για τη στάση του Μάντζαρη απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων (διαβάστε περισσότερα στο OnSports.gr)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ