ΣΠΟΡ

«Όλα είναι καλά» δηλώνει ο Τσάβι Πασκουάλ σχετικά με την υγεία του

«Όλα είναι καλά» δηλώνει ο Τσάβι Πασκουάλ σχετικά με την υγεία του
Όλα καλά με τον Τσάβι Πασκουάλ και το θέμα υγείας που προέκυψε EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ

Με προσωπική του δήλωση, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods, Τσάβι Πασκουάλ έβαλε τέλος στην ειδησεογραφία, που αναπτύχθηκε τις προηγούμενες ώρες σχετικά με την υγεία του. Ο Καταλανός τεχνικός ευχαρίστησε τους φιλάθλους για το ενδιαφέρον τους και ξεκαθάρισε ότι όλα είναι καλά.

Μια αδιαθεσία που είχε τις τελευταίες ημέρες και οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, ανέπτυξαν μια φημολογία γύρω από την υγεία του Τσάβι Πασκουάλ. Δημιούργησαν εύλογα ανησυχία όχι μόνο στους φίλους του Παναθηναϊκού Superfoods αλλά και στο σύνολο των φιλάθλων.

4077903


(Κανένα πρόβλημα με την υγεία του, δηλώνει ο Τσάβι Πασκουάλ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)

Με προσωπική του τοποθέτηση ο Καταλανός προπονητής έδωσε τη διάσταση του θέματος και ξεκαθάρισε τι ισχύει με το ταξίδι του στην Βαρκελώνη.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον σας. Όντως μπήκα στο νοσοκομείο για κάποιες εξετάσεις αλλά είμαι καλά. Θα συνεχίσω να ακολουθώ κανονικά το πρόγραμμά μου και, όπως ήταν προγραμματισμένο, αύριο θα μεταβώ στη Βαρκελώνη για την συνάντηση των προπονητών της Ευρωλίγκας. Σας ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον σας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ