ΣΠΟΡ

Super League: Η νέα εμφάνιση της ΑΕΚ για τη σεζόν 2017-18 (vid)

Super League: Η νέα εμφάνιση της ΑΕΚ για τη σεζόν 2017-18 (vid)
Οι 3 νέες εμφανίσεις της ΑΕΚ για τη σεζόν 2017-18 ΠΑΕ ΑΕΚ (www.aekfc.gr)

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τις νέες εμφανίσεις της ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2017-18. Η ΠΑΕ επέλεξε να πρωτοτυπήσει  και να ενημερώσει τους φιλάθλους όχι με κάποια εκδήλωση αλλά "χρησιμοποιώντας" τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κιτρινόμαυρη με ρίγα φανέλα παραμένει η βασική εμφάνιση της ΑΕΚ και για την επόμενη σεζόν. Έχει κάποιες αλλαγές στα μανίκια και την πλάτη και είναι ηα ανφορά στην ιστορία του συλλόγου και την εμφάνιση, που τη συνδέει με το παρελθόν της.

https://www.instagram.com/p/p

Η έκπληξη εφέτος έρχεται στη 2η και 3η εμφάνιση. Εφέτος το γκρι είναι η εναλλακτική επιλογή για την ΑΕΚ, ενώ η μαύρη με τον ανάγλυφο Δικέφαλο στο στήθος είναι εκείνη που θα προσπαθήσει να τραβήξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του κόσμου.

Η προβολή της νεάς εμφάνισης δεν έγινε μέσω κάποιας live εκδήλωσης, αλλά στην ΠΑΕ αποφάσισσαν να εκμεταλλευτούν τη δύνμαη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Στους λογαριασμούς της ΠΑΕ, αναρτήθηκαν οι φωτογραφίες, στο site της ΠΑΕ δόθηκαν οι λεπτομέρειες για τη κάθεμία ξεχωριστά, ενώ το βίντεο με το backstage γύρισμα, δίνει μια άλλη ματιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ