Α1 μπάσκετ: 5 αγωνιστικές τιμωρία στην έδρα του Ολυμπιακού
Βαριά τιμωρία 4 αγωνιστικών επέβαλε ο αθλητικός δικαστής στη ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα επεισόδια στον 5ο τελικό της Α1 μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό Superfoods.
Με δεδομένο ότι υπάρχει η τιμωρία και της μίας αγωνιστικής για τα γεγονότα του 3ου τελικού (καπνογόνο στη φυσούνα) το ΣΕΦ θα παραμείνει κλειστό στα 5 πρώτα παιχνίδια του νέου πρωταθλήματος της Α1. Ασφαλώς θα αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, για το αν θα υπάρχει ντέρμπυ του Ολυμπιακού σε αυτά τα ματς, με κίνδυνο απώλειας βαθμών.
Επιπλέον τιμωρήθηκε με πρόστιμα η ερυθρόλευκη ΚΑΕ, που έχει πάντως το δικαίωμα να ασκήσει έφεση.

(Τα επεισόδια κοστίζουν στον Ολυμπιακό - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
Αναλυτικά η απόφαση:
"Α) για σοβαρά επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα δυσφημιστικά για το άθλημα ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών και πρόστιμο 5.000,00€), β) για υβριστικά συνθήματα που δεν αφορούν φυσικό πρόσωπο, πρόστιμο 1.000,00€ και γ) για επεισόδια στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων μετά τη λήξη του αγώνα, πρόστιμο 1.000,00€, για τον ως άνω αγώνα".
Πάολα, Πετρέλης, Βέρτης, Οικονομόπουλος: Όλοι στη Νίκαια για το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μαζωνάκη
12:36
Γιώργος Μαζωνάκης: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το χώρο όπου έγινε η πλασμαφαίρεση
12:33
Παπασταύρου: Έρχεται ο θεσμός της αυτοκατανάλωσης για εξοικονόμηση ενέργειας - Πώς θα λειτουργεί
12:25
Γαλλία: Νέο σχέδιο για την απαγόρευση των social media σε παιδιά - Μακρόν: «Θα φτάσουμε ως το τέλος»
12:12