ΣΠΟΡ

Επιβεβαίωσε για τα δίδυμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Επιβεβαίωσε για τα δίδυμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Μεγαλώνει η οικογένεια Ρονάλντο, γιαγιά και πάλι η μαμά Μαρία Ντολόρες Reuters / Phil Noble Livepic

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιβεβαίωσε ότι έγινε πατέρας για 2η φορά, και μάλιστα σε δίδυμα, με ανάρτησή του στο Facebook μετά τον ημιτελικό του Confederations Cup και τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από τη Χιλή. Στην πρώτη του φώτο με τα μώρα, ο Κριστιάνο δηλώνει συγκινημένος.

Το τελευταίο διάστημα τα ρεπορτάζ έκαναν λόγο για δίδυμα που έχει κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο με παρένθετη μητέρα, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα της. Μετά το ματς με τη Χιλή, ο CR7 επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός. Ο Κριστιάνο Τζούνιορ θα αποκτήσει δύο αδελφάκια αγόρια.

cristiano and son


(Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Κριστιανίνο και τη Χεορχίνα Ροντρίγκεθ - Πηγή: Instagram / cristiano)

"Ήμουν στην υπηρεσία της Εθνικής ομάδας, όμως συμβαίνει πάντα με το σώμα και την ψυχή, αν και ήξερα πως οι δυο μου γιοι ερχόντουσαν στον κόσμο. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας, όμως είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσουμε να δίνουμε χαρά σε όλους τους Πορτογάλους. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας και ο προπονητής μας με συγκίνησαν απόψε και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είμαι χαρούμενος που για πρώτη φορά θα βρεθώ με τα παιδιά μου!".

Ακολούθησε και η ανάρτηση με τη φωτογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο αγκαλιά με τα δίδυμα.

Μένει πλέον να δούμε εάν θα επιβεβαιωθεί και η άλλη φήμη. που θέλει και τη Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, τη σύντροφό του Κριστιάνο, επίσης να είναι έγκυος. Κάποιες από τις φώτο που έχει αναρτήσει ο Ρονάλντο τείνουν πάντως προς αυτή την κατεύθυνση.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ