ΣΠΟΡ

Ρεκόρ καριέρας με 33 πόντους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ρεκόρ καριέρας με 33 πόντους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Reuters/ David Richard/ USA Today Sports

Καταπληκτική εμφάνιση του Έλληνα άσου στην αναμέτρηση του Μιλγουόκι με τους Καβαλίερς (100-115) σημειώνοντας 33 πόντους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στην αναμέτρηση των Μπακς με τους Καβαλίερς και απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση. Ο Έλληνας φόργουορντ κατέρριψε το προσωπικό του ρεκόρ από τον περασμένο Μάρτιο με 29 πόντους κόντρα στους Πέλικανς. Τα ποσοστά του ήταν εντυπωσιακά: 11/13 δίποντα, 1/1 τρίποντα και 8/8 βολές, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 39:45. Παρόλα αυτά οι συμπαίκτες του Giannis δεν τον ακολούθησαν και οι Καβαλίερς του Λεμπρόν Τζέιμς (27 πόντοι) πήραν εκδίκηση για την ήττα της περασμένης εβδομάδα και επικράτησαν με 115-100.

Μετά το ματς, ο «βασιλιάς» έκανε ειδική αναφορά στις δηλώσεις του για τον Αντετοκούνμπο εκθειάζοντας τα προσόντα του: «Είναι ένας παίκτης που μπορεί να χειριστεί άριστα την μπάλα και να είναι ταυτόχρονα γρήγορος, πράγμα εντυπωσιακό για έναν τόσο ψηλό και μακρύ αθλητή όπως αυτός. Ο Τζέισον Κιντ έκανε καλή δουλειά χρησιμοποιώντας τον σε θέσεις όπου μπορεί να έχει μις-ματς, είτε απέναντι σε κοντύτερους παίκτες κοντά στο καλάθι, είτε με την ταχύτητά του απέναντι σε πιο βαρείς παίκτες μακριά από αυτό. Μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις, από το 1 μέχρι το 5, μπορεί να πετύχει εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό και είναι εκπληκτικός στα επιθετικά ριμπάουντ. Είναι ένας πολύ καλός νέος παίκτης για τους Μπακς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ