ΣΠΟΡ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods: Ο Μπουρούσης έφυγε, ο Βουγιούκας ήρθε

ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods: Ο Μπουρούσης έφυγε, ο Βουγιούκας ήρθε
Ο Γιάννης Μπουρούσης είπε αντίο στον Παναθηναϊκό Superfoods EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ

Αλλαγές στην frontline του Παναθηναϊκού Superfoods με τον Ίαν Βουγιούκα να επιστρέφει στην ομάδα για να αντικαταστήσει το Γιάννη Μπουρούση, που έλυσε τη συνεργασία του σε συμφων'ια με την ΚΑΕ. Η παραμονή του Τζέιμς Γκιστ είναι το επόμενο βήμα, ενώ πλέον το βάρος πέφτει στη θέση 2, μετά τη συμφωνία του Μάικ Τζέιμς με τους Φοίνιξ Σανς στο NBA.

Ο Γιάννης Μπουρούσης, μετά την κατάκτηση του νταμπλ με τον Παναθηναϊκό Superfoods, είχε συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όπου αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

1 4156434


(Τα πανηγυρικά στιγμιότυπα του Γιάννη Μπουρούση με τους φίλους του Παναθηναϊκού Superfoods στην κατάκτηση του πρωταθλήματος - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Το κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών ήταν εξαιρετικό, κάτι που φάνηκε και από το μήνυμα που έστειλε ο δυναμικός διεθνής σέντερ στον προσωπικό του λογαριασμό. «Φίλος ήρθα και φίλος φεύγω. Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη Γιαννακόπουλε», έγραψε χαρακτηριστικά, ανεβάζοντας μία φωτογραφία από την επαφή του με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

https://www.instagram.com/p/p

Και η ομάδα με δική της ανάρτηση ευχαρίστησε τον Έλληνα σέντερμ που έχει σπουδαία προσφορά από την ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας στην Κίνα.

Επιστροφή Βουγιούκα

Ο διεθνής σέντερ Ίαν Βουγιούκας επιστρέφει στον Παναθηναϊκό Superfoods μετά τη διετία 2010-2012, κατακτώντας την Ευρωλίγκα και το Πρωτάθλημα Ελλάδος το 2011 και το Κύπελλο Ελλάδος το 2012.

Μαζί με τους Όγκαστ, Σίνκλετον και τη διαφαινόμενη παραμονή του Τζέιμς Γκιστ θα συνθέτει τη γραμμή κρούσης κατω από το καλάθι των "πράσινων".

Ο Τζέιμς στο NBA

Όλο το βάρος το επόμενο διάστημα θα πέσει στη θέση 2, για να βρει ο Παναθηναϊκός Superfoods τον αντικαταστάτη του Μάικ Τζέιμς που επιστρέφει στο NBA και τους Φοίνιξ Σανς.

Πάντως ο Αμερικανός άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο "τριφύλλι", ενώ σε πρόταση που του έκανε φίλος του Ολυμπιακού να πάει στους ερυθρόλευκους, απάντησε με ένα κοφτό "no, thank you".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ