ΣΠΟΡ

Βρίσκει τα πατήματά του ο Παναθηναϊκός, νίκησε την Γκεντσλέρ

Βρίσκει τα πατήματά του ο Παναθηναϊκός, νίκησε την Γκεντσλέρ
Με σκόρερ τον Μολίνς η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Γκεντσλέρ EUROKINISSI SPORTS

Σταθερή παρουσία για τον ελλιπή Παναθηναϊκό και στο φιλικό με την Τουρκική Γκεντσλερμπιρλιγκί, που κρίθηκε με γκολ του Μολίνς υπέρ του «τριφυλλιού» με 1-0. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν αυτό το στάδιο της προετοιμασίας και επιστρέφουν στην Αθήνα, όπου απόψε αναμένονται και οι Λουτσιάνο-Καμπέθας για να ολοκληρωθούν οι μετεγγραφές τους.

Περιμένοντας τους νέους παίκτες ο Μαρίνος Ουζουνίδης πρέπει να είναι ικανοποιημένος, αφού είδε και πάλι την ομάδα του να έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει κόντρα στην Τουρκική Γκεντσλέρ: καλή αμυντική λειτουργία, ενώ στην επίθεση σκόραρε και πάλι ο Μολίνς. Το «τριφύλλι» είχε καλό ρυθμό στο πρώτο 35λεπτο, δείχνοντας ότι η ομάδα αρχίζει σιγά-σιγά να «ξεπιάνεται» από την προετοιμασία.

4182164


(Καλή εμφάνιση του Άλτμαν με ασσίστ και τελικές προσπάθειες - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)

Χουλτ και Λουντ μοιάζουν να «κλειδώνουν» αυτή την στιγμή την αριστερή πλευρά, με καλή μάλιστα συνεργασία, ενώ στα δεξιά ο Κουλιμαπλί είναι σταθερός και θα αναμένει την επιστροφή του Βιγιαφάνιες για τα ματς του γ προκριματικού γύρου.

Ο Άλτμαν σε ένα ακόμη ματς έδειξε ότι θα προσφέρει στους «πράσινους» έχοντας την ασσίστ για το γκολ του Μολίνς στο 5, αλλά και τελικές προσπάθειες στο πρώτο 45λεπτο σε ρόλο μεσοεπιθετικού.

1 4182162


(Το ωραίο τελείωμα του Μολίνς, που σκόραρε σε 2ο φιλικό του Παναθηναϊκού - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)

Στο β μέρος ο Παναθηναϊκός δεν έκανε κάποια άλλη φάση και μετά το 60 με τις πολλές αλλαγές ουσιαστικά προσπάθησε να διατηρήσει την καλή αμυντική του λειτουργία. Ένα μακρινό σουτ που έπιασε ο Βαλχοδήμος και ένα πλασέ άουτ σε τετ α τετ με το Στιλ ήταν οι μοναδικές φάσεις, που ανησύχησε πάντως το «τριφύλλι».

4182286


(Ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει την ενίσχυση της ομάδας - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)

Στο τελευταίο 20λεπτο η παρουσία των νέων παιδιών του Παναθηναϊκού έδωσε ζωντάνια στην ομάδα με τρεξίματα και φρεσκάδα, χωρίς όμως και πάλι να προκύψει κάποια ευκαιρία.

Κουρμπέλης και Κουτρουμπής με μυϊκές ενοχλήσεις ήταν εκτός παιχνιδιού, αλλά μαζί με το Βιγιαφάνιες θα είναι λογικά έτοιμοι για την πρόβα τζενεράλε με την Αλκμαάρ στις 20 Ιουλίου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η 11άδα του Παναθηναϊκού (4-4-2): Βλαχοδήμος (65 Στιλ) / Κουλιμπαλί (80 Βέμερ), Μολέντο (61 Ευαγγέλλου), Κολοβέτσιος (68 Τελάντερ), Χουλτ / Χατζηγιοβάνης (77 Μπουζούκης), Ζέκα (82 Εμμανουηλίδης), Ρέις (61 Δώνης), Λουντ (68 Στάικος)/ Άλτμαν (68 Ρινάλντι), Μολίνς (61 Πίσπας).

4182158


(Η 11άδα του Παναθηναϊκού - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο η Τουρκική ομάδα έβαλε κάποιους ξεκούραστους παίκτες και είχαμε πρόβλημα. Μετά κάναμε και εμείς αλλαγές και το ισορροπήσαμε. Το σημαντικό είναι ότι δεν βγάλαμε προβλήματα. Ελπίζουμε να ενσωματωθούν και οι άλλοι παίκτες, να μην έχουμε τραυματίες και να πάμε μπροστά για το Ευρωπαϊκό ματς. Δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα από την προετοιμασία, μας έλειπαν αρκετοί παίκτες. Δεν είχαμε τον Βιγιαφάνιες. Κάναμε μια δουλίτσα αλλά δε νομίζω ότι στο τέλος της ημέρας είναι αυτό που περιμέναμε. Θα μπορούσε να είναι και πιο εύκολη η κλήρωση (του Europa League). Ήδη έχουμε αρχίσει να κάνουμε την ανάλυση. Θα πάει κάποιος να δει τη ρεβάνς (Γιαγκελόνια-Γκαμπάλα) και ανάλογα θα προετοιμαστούμε. Αν εμείς θα είμαστε καλά, θα πάνε καλά τα πράγματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ