ΣΠΟΡ

Η «ευρωπαϊκή πρόβα» του Παναθηναϊκού και ο «νέος ΠΑΟΚ»

Η «ευρωπαϊκή πρόβα» του Παναθηναϊκού και ο «νέος ΠΑΟΚ»
Νίκησε στο τελευταίο φιλικό του ο Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Θετική ήταν η πρόβα τζενεράλε του Παναθηναϊκού για τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια, νικώντας στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας την Αλκμαάρ με 2-1 και σκόρερς πάλι τους Άλτμαν-Μολίνς. Η Γκαμπάλα θα είναι η αντίπαλος των "πρασίνων" στο γ γύρο του Europa League (εντός έδρας το πρώτο ματς).

Ο Παναθηναϊκός όπως και στα προηγούμενα φιλικά είχε καλή αμυντική συνοχή ενώ βρήκε και φάσεις στην επίθεση (καλύτερη η λειτουργία της αριστερής πλευράς), παρά τις απουσίες του βασικού κορμού. Οι «πράσινοι» προειδοποίησαν με καλά σουτ του Λουντ και του Χατζηγιοβάνη.

4185720


(Ο Λουν (ν.17) πολύ δραστήριος από την αριστερή πλευρά - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Σκόραρε μάλιστα και πάλι με τον Άλτμαν, με ωραίο σουτ εκτός περιοχής (44) με την μπάλα να αλλάζει λίγο πορεία πάνω στον Φλάαρ.

4185732


(Γκολ και πάλι ο Άλτμαν - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

Το «τριφύλλι» εμφανίστηκε στο β μέρος με την «μαύρη εμφάνιση» για να ικανοποιήσει τον κόσμο του και ήταν ακόμη πιο ορεξάτος και πιεστικός για να φτάσει στο 2-0 με κοντινή κεφαλιά του Μολίνς (σέντρα του Χουλτ) στο 58.

4185814


(Ο Μολίνς σκόραρε από σέντρα του Χουλτ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

Για ένα μικρό διάστημα ο Παναθηναϊκός χαλάρωσε και έδωσε τη δυνατότητα στην Αλκμαάρ να μειώσει με πλασέ του Στένγκς στο 63, ενώ κυνήγησαν την ισοφάριση (παρότι έκαναν 9 αλλαγές στο β μέρος).

Στο τελευταίο 20λεπτο αγωνίστηκαν για πρώτη φορά και οι Καμπέσας, Λουτσιάνο (ήταν πάντως φανερά ανέτοιμοι) ενώ ο Ουζουνίδης δοκίμασε και το 4-3-3.

4185713


(Ικανοποιημένος έμεινε ο Μαρίνος Ουζουνίδης - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Η 11άδα του Παναθηναϊκού (4-4-2): Βλαχοδήμος / Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής (71 Κολοβέτσιος), Μολέντο (77 Ευαγγέλου), Χουλτ / Χατζηγιοβάνης (71 Καμπέσας), Ζέκα, Κουρμπέλης (71 Ρέις), Λουντ (88 Εμμανουηλίδης) / Άλτμαν (77 Δώνης), Μολίνς (77 Λουτσιάνο).

4185742


(Και ωραίες παρουσίες στη Λεωφόρο για το φιλικό του Παναθηναϊκού - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)

Με Γκαμπάλα στο γ γύρο του Europa League

Μετά από δύο χρόνια ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει και πάλι την Γκαμπάλα, που έκανε την έκπληξη και παρά το 1-1 στην έδρα της πήγε στην Πολωνία και κέρδισε 2-0 τη Γιαγκελόνια.

Η νέα εμφάνιση του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο τελευταίος από τους «μεγάλους» που παρουσίασε τις καινούργιες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2017-18. Η ασπρόμαυρη με λεπτές ρίγες θα είναι η πρώτη (με μια αίσθηση ρετρό), ενώ υπάρχουν ακόμη μια μαύρη και η γαλάζια, που είναι εντυπωσιακή.

4185483


(Οι νέες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)

Υπάρχει και ένα «δώρο» στους φιλάθλους, καθώς στο εσωτερικό της εμφάνισης υπάρχει ένα από τα πλέον αγαπημένα συνθήματα των φίλων του ΠΑΟΚ: «Μεγάλε ΠΑΟΚ η δύναμή σου είμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου».

4185476


(Το σλόγκαν των οπαδών του ΠΑΟΚ τυπωμένο στη φανέλα - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ