ΣΠΟΡ

Η «ευρωπαϊκή πρόβα» του Παναθηναϊκού και ο «νέος ΠΑΟΚ»

Νίκησε στο τελευταίο φιλικό του ο Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Θετική ήταν η πρόβα τζενεράλε του Παναθηναϊκού για τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια, νικώντας στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας την Αλκμαάρ με 2-1 και σκόρερς πάλι τους Άλτμαν-Μολίνς. Η Γκαμπάλα θα είναι η αντίπαλος των "πρασίνων" στο γ γύρο του Europa League (εντός έδρας το πρώτο ματς).

Ο Παναθηναϊκός όπως και στα προηγούμενα φιλικά είχε καλή αμυντική συνοχή ενώ βρήκε και φάσεις στην επίθεση (καλύτερη η λειτουργία της αριστερής πλευράς), παρά τις απουσίες του βασικού κορμού. Οι «πράσινοι» προειδοποίησαν με καλά σουτ του Λουντ και του Χατζηγιοβάνη.


(Ο Λουν (ν.17) πολύ δραστήριος από την αριστερή πλευρά - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Σκόραρε μάλιστα και πάλι με τον Άλτμαν, με ωραίο σουτ εκτός περιοχής (44) με την μπάλα να αλλάζει λίγο πορεία πάνω στον Φλάαρ.


(Γκολ και πάλι ο Άλτμαν - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

Το «τριφύλλι» εμφανίστηκε στο β μέρος με την «μαύρη εμφάνιση» για να ικανοποιήσει τον κόσμο του και ήταν ακόμη πιο ορεξάτος και πιεστικός για να φτάσει στο 2-0 με κοντινή κεφαλιά του Μολίνς (σέντρα του Χουλτ) στο 58.


(Ο Μολίνς σκόραρε από σέντρα του Χουλτ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

Για ένα μικρό διάστημα ο Παναθηναϊκός χαλάρωσε και έδωσε τη δυνατότητα στην Αλκμαάρ να μειώσει με πλασέ του Στένγκς στο 63, ενώ κυνήγησαν την ισοφάριση (παρότι έκαναν 9 αλλαγές στο β μέρος).

Στο τελευταίο 20λεπτο αγωνίστηκαν για πρώτη φορά και οι Καμπέσας, Λουτσιάνο (ήταν πάντως φανερά ανέτοιμοι) ενώ ο Ουζουνίδης δοκίμασε και το 4-3-3.


(Ικανοποιημένος έμεινε ο Μαρίνος Ουζουνίδης - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Η 11άδα του Παναθηναϊκού (4-4-2): Βλαχοδήμος / Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής (71 Κολοβέτσιος), Μολέντο (77 Ευαγγέλου), Χουλτ / Χατζηγιοβάνης (71 Καμπέσας), Ζέκα, Κουρμπέλης (71 Ρέις), Λουντ (88 Εμμανουηλίδης) / Άλτμαν (77 Δώνης), Μολίνς (77 Λουτσιάνο).


(Και ωραίες παρουσίες στη Λεωφόρο για το φιλικό του Παναθηναϊκού - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)

Με Γκαμπάλα στο γ γύρο του Europa League

Μετά από δύο χρόνια ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει και πάλι την Γκαμπάλα, που έκανε την έκπληξη και παρά το 1-1 στην έδρα της πήγε στην Πολωνία και κέρδισε 2-0 τη Γιαγκελόνια.

Η νέα εμφάνιση του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο τελευταίος από τους «μεγάλους» που παρουσίασε τις καινούργιες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2017-18. Η ασπρόμαυρη με λεπτές ρίγες θα είναι η πρώτη (με μια αίσθηση ρετρό), ενώ υπάρχουν ακόμη μια μαύρη και η γαλάζια, που είναι εντυπωσιακή.


(Οι νέες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)

Υπάρχει και ένα «δώρο» στους φιλάθλους, καθώς στο εσωτερικό της εμφάνισης υπάρχει ένα από τα πλέον αγαπημένα συνθήματα των φίλων του ΠΑΟΚ: «Μεγάλε ΠΑΟΚ η δύναμή σου είμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου».


(Το σλόγκαν των οπαδών του ΠΑΟΚ τυπωμένο στη φανέλα - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης