Επίσημο: Στα χέρια της ΑΕΚ η οικοδομική άδεια για το γήπεδο!
Από το μεσημέρι της Τρίτης 25 Ιουλίου, η ΑΕΚ μπορεί πλέον να ονειρεύεται το νέο της γήπεδο. Η οικοδομική άδεια εκδόθηκε και είναι στα χέρια των ανθρώπων που θα τρέξουν το πρότζεκτ του γηπέδου της Αγιά Σοφιάς. Το βράδυ στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Champions League (20.30) θα γιορταστεί επίσημα η εξέλιξη.
Από εχθές η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε κάνει κάλεσμα στον κόσμο για την αναμέτρηση με τους Ρώσους για να συνδυαστεί η επιστροφή στο Champions League με την έκδοση της οικοδομικής άδειας, καθώς υπήρχε η σχετική πληροφόρηση.

(Άμεσα θα ξεκινήσουν τα έργα για το γήπεδο της ΑΕΚ - Πηγή: ΠΑΕ ΑΕΚ (www.aekfc.gr))
Σήμερα επισημοποιήθηκε η εξέλιξη, αφού το έγγραφο παρελήφθη από τους ιθύνοντες της «Δικέφαλος 1924» λίγο μετά τις 15.00 (εντός της ημέρας αναμένεται να αναρτηθεί και στη Διαύγεια) και πλέον θα τρέξουν οι εξελίξεις.
Την Πέμπτη 27/7 και στις 20.30 θα γίνει αγιασμός στο χώρο του γηπέδου και η επίσημη εκδήλωση για την έναρξη των εργασιών άμεσα.
Πάνω από 1200 νεκροί στο Ιράν από την έναρξη του πολέμου - Ο τραγικός απολογισμός σε Ισραήλ, Λίβανο και χώρες του Κόλπου
07:37
Στήριξη σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις ζητά η Αθήνα στη Σύνοδο Κορυφής
07:33
Έκκληση Μακρόν για αναστολή των πληγμάτων εναντίον «πολιτικών υποδομών» στην Μέση Ανατολή
07:25
Το Ιράν χτύπησε ξανά τη μονάδα LNG του Κατάρ - Ο Τραμπ προειδοποιεί με «ανατίναξη» του «South Pars» - Νέες πυραυλικές επιθέσεις στο Ισραήλ
07:21