ΣΠΟΡ

Μπαρτσελόνα: Ειδυλλιακή προπόνηση ή «Νεϊμάρ μαινόμενος» στην Αμερική; (vids)

Μπαρτσελόνα: Ειδυλλιακή προπόνηση ή «Νεϊμάρ μαινόμενος» στην Αμερική; (vids)
Νεύρα στην προετοιμασία της Μπαρτσελόνα από το Νεϊμάρ (αρ.), συνεχίζεται το "σήριαλ" με την Παρί σεν Ζερμέν Reuters / MIKE SEGAR

Κάθε ώρα που περνά πληθαίνουν οι φήμες για την επικείμενη μετεγγραφή του αιώνα και της συμφωνία του Νεϊμάρ με την Παρί σεν Ζερμέν. Πολλοί ήταν αυτοί που συσχετίζουν την εξέλιξη της υπόθεσης με το βίντεο του τσακωμού του Βραζιλιάνου άσου στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα στην Αμερική.

Από την Πέμπτη το βράδυ έχει κυκλοφορήσει το σχετικό βίντεο με το Νεϊμάρ έξαλλο από ένα μαρκάρισμα του νεοαποκτηθέντα Πορτογάλου μπακ Σεμέδο. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων οι δύο ποδοσφαιριστές δεν ήρθαν στα χέρια, αλλά ο Νεϊμάρ πέταξε τη φανέλα της προπόνησης και έφυγε. Νεύρα είχε ο Βραζιλιάνος και στο φιλικό με τη Γιουβέντους.

GettyImages 821016476


(Επεισόδιο Νεϊμάρ-Μαρκίζιο στο φιλικό Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους - Πηγή: Getty Images / Elsa)

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για το συμβάν. Αντίθετα προτίμησε σήμερα να δώσει στη δημοσιότητα ένα άλλο βίντεο από την προπόνηση της ομάδας στο Μαϊάμι. Και βέβαια μια τελείως διαφορετική εικόνα για την ατμόσφαιρα: ειδυλιακή και με τους παίκτες χαμογελαστούς.

Την ερχόμενη εβδομάδα ο Νεϊμάρ είχε προγραμματισμένη παρουσία σε εκδήλωση προσωπικού του χορηγού στην Κίνα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η εκδήλωση αναβλήθηκε με τους ρεπόρτερς να μαθαίνουν ότι υπάρχει σε εξέλιξη μετεγγραφική υπόθεση (...). Άλλο ρεπορτάζ αναφέρει ότι έχει επέλθει οριστική συμφωνία ΠΣΖ-Νεϊμάρ, αλλά αναζητείται τρόπος να ξεπραστεί το πρόβλημα με το Financial Fair Play μετά την καταβολή της ρήτρας των 200 εκατ. €

2017 07 21T211711Z 1014287253 RC199E3A31C0 RTRMADP 3 SOCCER ICC FCB


(Εν αναμονή εξελίξεων στην υπόθεση Νεϊμάρ - Πηγή: Reuters / MIKE SEGAR)

Αυτός που παραμένει αναλλοίωτη αξία για την Μπαρτσελόνα, είναι ο Λιονέλ Μέσι. Και στο Μαϊάμι δεκάδες παιδάκια συγκεντρώθηκαν από νωρίς, φώναξαν το όνομά του και τον περίμεναν υπομονετικά για ένα αυτόγραφο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ