ΣΠΟΡ

Europa League: Αποκλείστηκε με αυτογκόλ ο Πανιώνιος από τη Μακάμπι

Europa League: Αποκλείστηκε με αυτογκόλ ο Πανιώνιος από τη Μακάμπι
Αποκλεισμός για τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με ήττα από τη Μακάμπι EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN

Ο Πανιώνιος κυνήγησε την ανατροπή του 0-1 στο Ισραήλ (όπου θα μπορούσε να είχε σκοράρει), απέναντι στην Μακάμπι αλλά ηταν άστοχος και άτυχος. Με αυτογκόλ του Κόρμπου προς το τέλος του αγώνα έχασε με 1-0 και αποχαιρέτησε το ευρωπαϊκό όνειρο των play off του Europa League, με τους οπαδούς του πάντως να τον χειροκροτούν για την προσπάθεια του.

Η Μακάμπι κατέβηκε με σαφή σκοπό να προφυλάξει τα νώτα της και εάν μπορέσει να πετύχει γκολ. Με χαμηλό τέμπο ήταν εκείνη που απείλησε πρώτη την εστία του Κότνικ με σουτ του Κγιάρτανσον (17) μόνος του άουτ και φάουλ του Ατζίλι στο 32 να αποκρούει ο γκολκίπερ των κυανέρυθρων.

Ο Πανιώνιος ήταν αρκετά νευρικός και δεν είχε χώρους για κόντρα επιθέσεις. Βρήκε πάντως δύο καλά σουτ στο 36 με το Γεσίλ (δίπλα από το δοκάρι) και στο 39 με τον Βλάχο που σταμάτησε εντυπωσιακά ο Ράικοβιτς.

4195731


(Ο Βλάχος την καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για τον Πανιώνιο - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

Οι κυανέρυθροι ήταν ακόμη καλύτεροι στο β μέρος και παρότι είχε γίνει από νωρίς αναγκαστική αλλαγή ο Οικονόμου, δεν απειλήθηκαν παρά από εκτέλεση φάουλ του Ατζίλι και τον Κότνικ να κάνει ακόμη μια δύσκολη απόκρουση (63).

Είχε προηγηθεί η καλύτερη στιγμή του αγώνα στο 54 με ωραία ανάπτυξη και τον Χατζισαφί από τη γωνία της περιοχής να σουτάρει διαγώνια, αλλά το Ράικοβιτς να είναι ανίκητος εκ νέου. Ένα ακόμη σουτ του Σαββίδη στο 72 πέρασε ελάχιστα έξω.

1 4195678


(Ο Κότνικ νικήθηκε τελικά από συμπαίκτη του - Πηγή: ΕΘΡΟΚΙΝΙΣΣΙ ΣΠΟΡΤΣ / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)

Όμως στο 78 ο Ατζίλι με απ ευθείας εκτέλεση κόρνερ και την μπάλα να κοντράρει στα πόδια του Κόρμπου, αλλάζοντας ελάχιστα πορεία, έκανε το 0-1, και έβαλε ουσιαστικά τέλος στις ελπίδες του Πανιωνίου, που ήθελε πλέον 3 γκολ.

4195819


(Άτυχος ο αρχηγός του Πανιωνίου , Παναγιώτης Κόρμπος, αφού από το πόδι του η μπάλα πήγε στα δίχτια του Κότνικ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)

Η 11άδα του Πανιωνίου (4-2-3-1): Κότνικ / Βλάχος, Οικονόμου (12 Σταυρόπουλος), Μπανανά, Χατζισαφί / Σαββίδης (86 Γλυνός), Κόρμπος / Λάμπρου (72 Ντουρμισάι), Μασούντ, Μασούρας / Γεσίλ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ