ΣΠΟΡ

Παγκόσμιο Στίβου 2017: «Δημόσια» το ευχαριστώ της Κατερίνας Στεφανίδη (vid)

Παγκόσμιο Στίβου 2017: «Δημόσια» το ευχαριστώ της Κατερίνας Στεφανίδη (vid)
Ο σύζυγος και προπονητής της Κατερίνας Στεφανίδη Μιτς Κρίερ, ήταν ανάμεσα στους ανθρώπους που τη στήριξαν στην προσπάθεια για το χρυσό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου Reuters / Kevin Coombs

Η Κατερίνα Στεφανίδη ευχαρίστησε δημόσια τον κόσμο και τους χορηγούς της για τη στήριξη στην προσπάθειά της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Λονδίνο. Την ίδια ώρα το Cnn Sport επέλεξε τον πανηγυρισμό της στις αθλητικές φωτογραφίες της εβδομάδας.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η παγκόσμια πρωταθλήτρια και Χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ γυναικών, Κατερίνα Στεφανίδη είπε και δημόσια "ευχαριστώ" σε όλο τον κόσμο, που την ενίσχυσε όλο αυτό το διάστημα στο Λονδίνο. Το κείμενο της συνοδεύεται από το άλμα στα 4.91 και το πανελλήνιο ρεκόρ, που της έδωσε και το χρυσό, όπως το μετέδωσε η ΕΡΤ.

https://www.instagram.com/p/p

"Παγκόσμια Πρωταθλήτρια με νέο Πανελλήνιο ρεκόρ και καλύτερη επίδοση στο κόσμο! Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που έχουν σταθεί δίπλα μου και με έχουν βοηθήσει να πετύχω το όνειρο μου. Και βέβαια ευχαριστώ τους χορηγούς μου @nikerunning @iroesgr @ucs_spirit @seventeen_cosmetics @lorvenn_official και την Εθνική Τράπεζα" ήταν το κείμενο στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, που συνοδεύει το βίντεο.

1 4197361


(Μεγάλη πωταθλήτρια και εκτός στίβων η Κατερίνα Στεφανίδη - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ)

Υπερήφανος δήλωσε και ο σύζυγός της Μιτς Κρίερ, με δική του ανάρτηση στην οπαία έγραψε: "Είμαι τόσο υπερήφανος για αυτό το κορίτσι, πρώτα ως άνδρας και μετά ως προπονητής της. Όλη η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και τα μεγάλα ταξίδια αποκτούν νόημα όταν τη βλέπω πόσο απολαμβάνει κάθε άλμα της σε όλες της διοργανώσεις. Η νίκη είναι απλά ένα μπόνους".

https://www.instagram.com/p/p

Και το Cnn Sport όμως επέλεξε την Κατερίνα Στεφανίδη ανάμεσα στις 25 αθλητικές φωτογραφίες της εβδομάδας, που ξεχώρισαν από όλο τον κόσμο. Ο πανηγυρισμός της "χρυσής Κατερίνας" είναι ανάμεσα στα "κλικ" των φωτογράφων, που κατάφεραν να κρατήσουν "ζωντανές" μοναδικές στιγμές του αθλητισμού.

(κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να δείτε και τις 25 φώτο)
1 4197038


(Θερμή υποδοχή αναμένεται να ετοιμάσουν οι Έλληνες φίλαθλοι στην Κατερίνα Στεφανίδη - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ)

Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι προγραμματισμένο να επιστρέψει από το Λονδίνο στις 11 Αυγούστου με ώρα προσγείωσης στις 17.50.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ