ΣΠΟΡ

Ήττες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ σε φιλικά, τραυματίστηκε ο Εμενίκε

Ήττες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ σε φιλικά, τραυματίστηκε ο Εμενίκε
Καμπανάκι για τον Ολυμπιακό η ήττα και η εμφάνιση στο φιλικό με τον Ατρόμητο EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN

Με μία εβδομάδα να απομένει για τις αναμετρήσεις των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ δεν είχαν καλή απόδοση και γνώρισαν την ήττα από Ατρόμητο και Λαμία. Μάλιστα ο Μπεσνίκ Χάσι στους ερυθρόλευκους πονοκεφαλιάζει για τον τραυματισμό του Εμενίκε, αλλά και το "επεισόδιο" με τον Φιγκέιρας.

Ήττα στο Περιστέρι και τραυματισμός Εμενίκε

Ο Ολυμπιακός δεν είχε καλή εικόνα στο φιλικό του με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με πρόβλημα στην ανάπτυξη και στη δημιουργία φάσεων, απέναντι στην πολύ κλειστή άμυνα του Ατρόμητου (παρότι αγωνίστηκε η βασική 11άδα των ερυθρόλευκων). Το γκολ του Χατζηισαΐα με κεφαλιά στο 83 έδωσε τη νίκη στον Ατρόμητο.

4198797


(Με κεφαλιά του Χατζηισαΐα η νίκη του Ατρομήτου - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)

Με τους ερυθρόλευκους έκανε ντεμπούτο και ο Ζιλέ στα χαφ (δίπλα στο Ρομαό) και ο Μίλιτς αριστερό μπακ, αλλά ο Χάσι πονοκεφαλιάζει για δύο σοβαρά θέματα. Το πρώτο είναι ο μυϊκός τραυματισμός (προσαγωγός) του Εμενίκε στο 16, σε προσπάθειά του να τελειώσει μια πάσα του Φορτούνη, και θα εκτιμηθεί εάν θα προλάβει τις αναμετρήσεις με τη Ριέκα για το Champions League.

4198566


(Η αντίδραση του Εμενίκε στον τραυματισμό του - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)

Στον Ολυμπιακό υπήρξε και πειθαρχικό παράπτωμα, καθώς στο 62 ο Φιγκέιρας μπήκε αλλαγή και δύο λεπτά μετά ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Χατζηισαΐα, από την οποία προέκυψε μια μίνι σύρραξη ανάμεσα στους παίκτες.

4198727


(Ο Φιγκέιρας στο επεισόδιο με τους παίκτες του Ατρομήτου - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

Ο Χάσι έστειλε το βοηθό του Μπάμπιτς να τον ηρεμήσει και ο Πορτογάλος γύρισε και είχε επεισόδιο και με εκείνον.

4198771


(Το επεισόδιο Φιγκέιρας-Μπάμπιτς - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)

Μετά από αυτό, ο προπονητής του Ολυμπιακού τον έκανε αλλαγή με το Νικολάου και ο Φιγκέιρας έφυγε εκνευρισμένος στα αποδυτήρια, βγάζοντας μάλιστα τη φανέλα του.

4198738


(Ο Φιγκέιρας βγάζει τη φανέλα του και πάει στα αποδυτήρια - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Καρασαλίδης, Μάντσον (63' Λαζαρίδης), Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Κιβρακίδης (78' Μενσά), Κυριακίδης (78' Νάστος), Βασιλακάκης (63' Βασιλείου), Ούμπιδες, Μανούσος, Ντάουντα (63' Ντιγκινί).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρέτσος, Βούκοβιτς, Μίλιτς (62' Φιγκέιρας - 67' Νικολάου), Ρομαό (75' Ζντιέλαρ), Ζιλέ, Καρσελά (46' Σεμπά), Φορτούνης (46' Πάρντο), Μάριν (46' Ανδρούτσος), Εμενίκε (20' Μπεν - 82' Ανσαριφάρντ).

4198690


(Ντεμπούτο ο Ζιλέ με τα ερυθρόλευκα - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

"Καμπανάκι" στον ΠΑΟΚ

Μετά το 1-1 στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Τρίτη στην Τούμπα (1 Πρίγιοβιτς / 20 Νικολιάς) στο οποίο αγωνίστηκαν οι "βασικοί", χωρίς καλή απόδοση, σήμερα η "Ελληνική ομάδα" του Δικεφάλου έχασε από την Λαμία με γκολ του Τσούκαλου στο 89.

4198748


(Οι παίκτες της Λαμίας πανηγυρίζουν - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / MOTION TEAM)

Χωρίς ξένο παίκτη, ούτε στον πάγκο, η ομάδα του Στανόγιεβιτς και σήμερα δεν είδε αυτά που ήθελε από την ομάδα του και η γκρίνια, μια εβδομάδα πριν τα παιχνίδια με τη Σουηδική Έστερσουντ στο Europa League, μεγαλώνει.

4198394


(Πρώτη εμφάνιση του Πασχαλάκη στην Τούμπα - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / MOTION TEAM)

Ντεμπούτο με το Δικέφαλο έκανε και ο νεοαποκτηθείς γκολκίπερ Πασχαλάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ