ΣΠΟΡ

ΠΑΟΚ: Τέλος ο Στανόγιεβιτς, νέος προπονητής ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Τέλος ο Στανόγιεβιτς, νέος προπονητής ο Λουτσέσκου
Στον πάγκο του ΠΑΟΚ νέος τεχνικός ο Ρατζβάν Λουτσέσκου ΑΠΕ ΜΠΕ / PIXEL / ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Ραγδαίες εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, καθώς ο Δικέφαλος αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία του με τον Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Νέος προπονητής του ΠΑΟΚ θα είναι ο πρώην τεχνικός της Ξάνθης Ρατζβάν Λουτσέσκου.

Στις 16 Ιουνίου ο ΠΑΟΚ επέλεγε το Σέρβο τεχνικό Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς για να διαδεχθεί τον Βλάνταν Ίβιτς. Ο Λουτσέσκου ήταν ένα από τα υποψήφια ονόματα, που τελικά υπερκέρασε ο Στανόγιεβιτς. Στις 11/8 ο ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή του διαπιστώνει ότι δεν ήταν ο προπονητής που ήθελε και δίνει τις τύχες της ομάδας στο Ρουμάνο προπονητή.

18308991


(57 ημέρες κάθισε στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / PIXEL / ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ)

Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε το ρεπορτάζ ότι ο Στανόγιεβιτς δεν είχε τυχη στον πάγκο του Δικέφαλου, δεδομένου της εικόνας της ομάδας στα φιλικά αλλά και τα δύο επίσημα παιχνίδια με την Ολυμπίκ Ντόνετσκ στο γ προκριματικό γύρο του Europa League.

18263043


(Τα παιχνίδια με την Ολύμπικ Ντόνετσκ ήταν τα μόνα επίσημα του Στανόγιεβιτς στον ΠΑΟΚ - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / PIXEL / ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ)

Μετά την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής αποφασίστηκε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και ο Ρατζβάν Λουτσέσκου θα προπονήσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ το απόγευμα και θα ετοιμάσει τα δικά του πλάνα πλέον για τις αναμετρήσεις με την Έστερσουντ στα play off.

17149782


(Μετά την Ξάνθη, ο Λουτσέσκου αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΪΡΑΔΑΡΗΣ)

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόφασή της για αλλαγή προπονητή. Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς είναι ένας καλός προπονητής, αλλά όχι αυτός που χρειάζεται η ομάδα στην παρούσα φάση. Σ΄αυτή την κοινή απόφαση κατέληξαν η Διοίκηση και ο Αθλητικός Διευθυντής του Συλλόγου, οι οποίοι αναλαμβάνουν και την πλήρη ευθύνη, απόφαση που τελικά αποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης. Την δεδομένη χρονική στιγμή η ιδανική λύση είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα.

Γνωρίζει το πρωτάθλημα, ήταν εξ αρχής στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων με το τέλος της προηγούμενης σεζόν και έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στους υψηλότερους στόχους. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ